Prijava - utrinki

PRIJAVA - OGLED UTRINKOV

UPORABNIK
GESLO
zapomni si me

Spoštovani starši! 

Obveščamo vas, da bo vpis otrok v Vrtec Galjevica za šolsko leto 2018/19 potekal vsak delovni dan od 1. do 15. 3. 2018 v času uradnih ur med 7.00 in 15.00 uro, v četrtek, 1. in 8. 3. 2018 pa do 18.00 ure. 

Vlogo oddajo:

  • starši, ki otroka prvič vpisujejo v vrtec
  • starši otroka, ki je na centralnem čakalnem seznamu v šol.l. 2017/18
  • starši, ki so vlogo oddali po 16.3.2017 in otrok ni sprejet v vrtec
  • starši otrok, ki že obiskujejo vrtec in želijo otroka vključiti v drug javni vrtec na območju MOL. 

Vlogo lahko pošljete po pošti ali jo oddate v tajništvu vrtca. V kolikor bo vrtec prejel več vlog, kot je prostih mest, bo o sprejemu otrok odločala komisija za sprejem otrok. Za podrobnejše informacije lahko pokličete na telefonsko številko 01/420 47 00(12).  

Lep pozdrav,

Ravnateljica Barbara Novinec

 

Spoštovani, 

pustno obarvana sobota, 10. 2. 2018, je potekala v okviru medgeneracijskega dogodka v Vrtcu Galjevica še posebej prijetno, pustno in »športno & špas obarvano«, polno prijetnih športno-družabnih doživetij ob navijanju za obe košarkarski ekipi, ki ju je spremljala maskota Zavarovalnice Triglav ter vila Galja Fundacije Vila Galja ter mnogo otroških pustnih mask v spremstvu staršev, prijateljev in starih staršev. Ob 10h smo se v vseh 5 hišah vrtca zbrali na kreativnih delavnicah za izdelavo športno – navijaških rekvizitov, 15 mladih pohodnikov pa se je v okviru programa Mali pohodnik v spremstvu strokovnih delavcev vrtca odpravilo na pohod skozi gozd iz Zadvora preko Orel do Rudnika. Vsi skupaj pa smo se ob 11. uri zbrali v dvorani Krim, kjer je potekala dobrodelna košarkarska tekma na pobudo starša iz našega vrtca ga. Andreja Sladiča, ki je ob sodelovanju prijateljev, znancev in našega vrtca organiziral ter izvedel dobrodelno košarkarsko tekmo v Dvorani Krim.

S pomočjo vseh obiskovalcev (staršev z otroki, znancev, prijateljev, zaposlenih) in donatorjev, bo do konca februarja potekala akcija zbiranja sredstev za subvencioniranje programov spomladanskega tabora in junijskega letovanja za 21 otrok našega vrtca ter delnega plačila plavalnega tečaja na Fakulteti za šport za vse 5-6 letne otrok našega vrtca; samo z današnjim dogodkom je bilo zbranih že več kot 2.400,00 EUR. V imenu Vrtca Galjevica se zahvaljujemo prav vsem, ki ste s svojim delom, sodelovanjem, prisotnostjo na dogodku ali donacijo omogočili tabor in letovanje za vse otroke našega vrtca, ki za udeležbo na teh programih potrebujejo finančno pomoč.

Še posebna zahvala pa gre pobudniku in organizatorju dogodka, g. Andreju Sladiču z ekipo, vsem sodelujočim »zvezdam-športnikom«, športnim klubom, plesno navijaški skupini LADIES za plesne točke med odmori, športnikom in reprezentancam, ki so prispevali športne drese za licitacijo, radijskim hišam za oglaševanje, PGD Lj-Barje ter Zavodu Šport Ljubljana za možnost uporabe Dvorane Krim. Zahvala je namenjena prav vsem posameznikom, ki ste na svoj način pomagali pri uresničevanju projekta. Verjamem, da bomo s podobnimi projekti in programi lahko pomagali otrokom tudi v bodoče. V spomin na dogodek prilagam skupinsko fotografijo ožje ekipe športnikov, soorganizatorjev ter seveda najsrčnejših na dogodku – otrok, ki so bili tokrat pustno našemljeni.

 Prijazen pozdrav,  

Barbara Novinec, ravnateljica

Šport in pas 10.2.2018

Pozdravljeni

Obveščamo vas, da je Vrtec Galjevica danes prejel nagrado z nazivom VAREN VRTEC 2017, ki smo jo prejeli, kot prvi vrtec v Sloveniji na 4. IVK konferenci v Ljubljani, z naslovom »Varnost in nenasilje v VIZ – Ali  varnost v šolah postaja resen družbeni problem?«. Zasluga za nagrado gre vsem zaposlenim v vrtcu ter odličnemu delu in dobremu sodelovanju s starši, na kar smo lahko ponosni. Vsekakor je naziv Varni vrtec velika zaveza vseh nas tudi za prihodno naravnanost do zagotavljanja varnega vzgojno-izobraževalnega prostora za najmlajše, v kar sem prepričana, da zmoremo skupaj.

Čestitam vsem, prijazen pozdrav.

Barbara Novinec, ravnateljica

View the embedded image gallery online at:
https://www.vrtec-galjevica.si/obvestila#sigProId24dc640a03

Unesco pridruzene sole

Erasmus plus

VarniVrtec

logo mreza RGB