Prijava - utrinki

PRIJAVA - OGLED UTRINKOV

UPORABNIK
GESLO
zapomni si me

UnescoNTC sistem učenjaErasmus+eTwinningEkoŠolaGozdni vrtecZmagujmo z vrednotamiZdravje v vrtcuVarni VrtecMali SončekTurizem in vrtec

Spoštovani starši,

zaradi zmanjšanega števila prisotnih otrok v poletnem casu in korišcenja letnih dopustov s strani strokovnih delavcev vrtca ter predvidenih prenovitvenih del na enoti Orlova (sanacija vodovoda in odtokov ter prenova tlakov in stropov treh igralnic na I. traktu) ter generalnega cišcenja vseh hiš, bomo imeli v poletnem casu med 4. 7. in 26. 8. 2022 združene oddelke otrok v 3 enotah našega vrtca. Delo bo v poletnem casu organizirano tako, da bodo na vseh enotah prisotni SD, ki jih poznajo tudi vaši otroci, vsi oddelki pa bodo oznaceni z oddelki združenih otrok. Otroci bodo imeli na vseh 3 enotah program »Bosih nog v pravljični svet naokrog«, v katerem bodo senzorno spoznavali vsak dan novo pravljico. Razpored pravljicnega programa boste prejeli po e-pošti.

Želimo vam zdrave, zadovoljne in prijetne poletne dni ter vas prijazno pozdravljamo. Razpored pravljic in predvideno zasedbo SD po oddelkih tekom poletja boste prejeli po e-pošti oddelka do konca meseca junija.

Barbara Novinec, 
ravnateljica

Spoštovani starši,

v obdobju od 9. 5. 2022 do 23. 5. 2022 bodo v Vrtcu Galjevica organizirani drugi oz. tretji oddelčni sestanki za starše. Podrobnejši razpored v enotah in lokacijah si lahko ogledate v spodnjih razpredelnicah.

Vaša udeležba na sestanku za starše je za nas zelo pomembna, zato vas prosimo, da se sestanka zanesljivo udeleži eden od staršev. Srečanje bo trajalo predvidoma 1 uro, dnevni red pa ste oz. boste prejeli ob osebnem vabilu v oddelku oz. po e-pošti.

Z željo, da se boste sestanka lahko udeležili, vas prijazno pozdravljam.

Barbara Novinec, 
ravnateljica

Spoštovani starši,

zaradi manjšega števila načrtovane prisotnosti otrok v času prvomajskih počitnic, bodo vse 4 hiše (enota Galjevica, enota Jurček in lokaciji Dolenjska c. in Pot k ribniku) med 28.-29. 4. zaprte. Prisotni otroci iz posameznih hiš in SD bodo v četrtek, 28.4. 2022 in v petek, 29.4.2022 razporejeni v enoto Orlova.
Poslovni čas enote Orlova v tem času ostaja nespremenjen, od 6:00 do 17:00 ure v vseh oddelkih.

Želimo vam prijetne praznične dni in vas lepo pozdravljamo.

Barbara Novinec, 
ravnateljica

Spoštovani starši!

Obveščamo vas, da je vrtec prejel več vlog za vpis v vrtec za šolsko leto 2022/2023 kot ima prostih mest, zato je o sprejemu otrok dne, 5. 4 .2022 odločala Komisija za sprejem otrok. Obvestila o sprejemu otroka v vrtec oziroma Obvestila o uvrstitvi otroka na čakalni seznam vrtca so bila z navadno pošto poslana v ponedeljek, 11. 4. 2022. Spodaj objavljamo Čakalni seznam za sprejem otrok za šol. l. 2022/23 za I. in II. starostno obdobje. O vseh nadaljnjih postopkih vpisa vas bomo obvestili.Lep pozdrav.

Barbara Novinec, 
ravnateljica

Spoštovani starši,

glede na vojno situacijo v Ukrajini in humanitarno katastrofo ne daleč od nas, vas v sodelovanju z Mestno občino Ljubljana in Rdečim križem Slovenije ter Slovensko Karitas, pozivamo k zbiranju humanitarne pomoči za otroke na vojnem območju Ukrajine.

Materialno pomoč v:
• hrani (originalno zapakirano, rok uporabe vsaj 6 mesecev),
• pripomočkih za osebno higieno,
• kompletih prve pomoči oz. materialu za prvo pomoč;
bomo zbirali v vseh 5 hišah našega vrtca v garderobah v namenskih škatlah in sicer od torka, 22. 3. 2022 do četrtka, 24. 3. 2022.

Zbiramo predvsem suho ali trajno zapakirano osnovno hrano, ki ne potrebuje hlajenja (otroška hrana, sokovi, testenine, mleko ipd.), higienske pripomočke (pralni prašek, milo in šampon za osebno nego, zobna pasta in ščetke, ženski vložki), higienske robčke in otroške plenice in komplete prve pomoči ter povoje.

Naša hišnika bosta vso zbrano materialno pomoč v petek, 25. 3. 2022, odpeljala v Logistični center na Rojah.

Z željo, da bi vsaj malenkost lahko pomagali otrokom oz. ljudem v stiski, ki je posledica vojne, se vam za vaše sodelovanje v naprej zahvaljujemo.

Barbara Novinec,
ravnateljica

Spoštovani starši,

obveščamo vas, da bo vpis otrok v Vrtec Galjevica za šolsko leto 2022/23 potekal od 1. do 15. 3. 2022.

Vlogo oddajo:
• starši, ki otroka prvič vpisujejo v vrtec,
• starši otroka, ki je na centralnem čakalnem seznamu v šol.l. 2021/22,
• starši, ki so vlogo oddali po 15. 3. 2021 in otrok ni sprejet v vrtec in
• starši otrok, ki že obiskujejo vrtec in želijo otroka vključiti v drug javni vrtec na območju MOL.

Vlogo za vpis posredujete po priporočeni pošti na naslov vrtca ali elektronski pošti na naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. oz. oddate osebno na naslovu uprave na enoti Galjevica, vsak delavnik, med 7. in 15. uro, ob spoštovanju vseh ukrepov za preprečevanje širjenja okužb v vrtcu. V kolikor bo vrtec prejel več vlog, kot je prostih mest, bo o sprejemu otrok odločala komisija za sprejem otrok.Za podrobnejše informacije lahko pokličete na telefonsko številko 01/420 47 00(12).

Lepo vas pozdravljamo.

Barbara Novinec, l.r.
ravnateljica

Spoštovani starši,

zaradi izredno majhnega števila napovedane prisotnosti otrok v ponedeljek, 7. 2. 2022, ki je predpraznični dan in tudi šole prost dan, bo na ta dan odprta samo enota Orlova, kjer bodo združene skupine otrok s SD iz vseh 5 hiš vrtca.
Poslovni čas ostane na ta dan nespremenjen, od 6:00-17:00 ure v vseh oddelkih.

Vse ostale hiše vrtca bodo na ta dan zaprte, uprava vrtca na enoti Galjevica bo odprta med 8.00 in 16.00 uro.

Prijazen pozdrav.

Barbara Novinec, ravnateljica

Spoštovani starši,

obveščamo vas, da bomo skladno z rahljanjem protikoronskih ukrepov, z marcem prešli na ustaljeno časovno organizacijo dela oddelkov v vrtcu, kar pomeni, da zjutraj združujemo oddelke do 7:30 ure in popoldan po 16:00 uri. V primeru okužbe s Covid-19 se od 19. 2. 2022 odsotnost otroka iz vrtca obravnava kot nalezljivo in ne več epidemiološko bolezen, zato vrtec v času izolacije otroka ni več brezplačen.

Prosimo vas, da nas redno obveščate o obolenjih otrok, da bomo lahko, z rednim obveščanjem ostalih staršev v vrtcu, preprečevali širjenje nalezljivih bolezni.
Skladno z navodili NIJZ in odločitvijo Vlade RS, v zaprtih prostorih vrtca še vedno ohranjamo preventivne ukrepe, kot so obvezna nošnja zaščitne maske, redno prezračevanje in ostale ukrepe.

Želimo vam zdrave dni v prehodu v pomlad in vas lepo pozdravljamo.

Barbara Novinec, ravnateljica

Spoštovani starši,

v priponki vam pošiljamo pismo Stavkovnega odbora SVIZ, ki se nanaša na izvedbo splošne stavke javnega sektorja dne 9. marca 2022, ki se ji pridružuje tudi naš vrtec.

Vrtec bo v skladu z dogovori in usmeritvami stavkovnega odbora SVIZ na ta dan zaprt.

Hkrati se zavedamo, da je naše skupno poslanstvo v prvi vrsti zagotoviti kvalitetno skrb za naše najmlajše, zato bo za otroke, katerih starši vrtec na stavkovni dan nujno potrebujete, zagotovljen program vrtca v vseh petih hišah po običajnem delovnem času.

Barbara Novinec,
ravnateljica