Prijava - utrinki

PRIJAVA - OGLED UTRINKOV

UPORABNIK
GESLO
zapomni si me

Spoštovani starši,

v obdobju od 21. 5. 2018 do 24. 5. 2018 bodo v Vrtcu Galjevica organizirani drugi oddelčni oz. za oddelke najstarejših otrok 3. sestanki za starše. Podrobnejši razpored v enotah in na lokacijah si lahko ogledate v prilogi.

Vaša udeležba na sestanku je izredno pomembna, zato vas prosimo, da se sestanka zanesljivo udeleži eden od staršev. Srečanje bo trajalo predvidoma 1 uro, dnevni red pa ste prejeli z osebnim vabilom v oddelku vašega otroka.

Hkrati vas obveščamo, da bo seja sveta staršev potekala v vrtcu v ponedeljek, 28. 5. 2018, ko bodo obravnavane tudi povratne informacije staršev iz oddelčnih roditeljskih sestankov.

Prijazen pozdrav. 

Barbara Novinec,
ravnateljica

Pozdravljeni

Obveščamo vas, da je Vrtec Galjevica danes prejel nagrado z nazivom VAREN VRTEC 2017, ki smo jo prejeli, kot prvi vrtec v Sloveniji na 4. IVK konferenci v Ljubljani, z naslovom »Varnost in nenasilje v VIZ – Ali  varnost v šolah postaja resen družbeni problem?«. Zasluga za nagrado gre vsem zaposlenim v vrtcu ter odličnemu delu in dobremu sodelovanju s starši, na kar smo lahko ponosni. Vsekakor je naziv Varni vrtec velika zaveza vseh nas tudi za prihodno naravnanost do zagotavljanja varnega vzgojno-izobraževalnega prostora za najmlajše, v kar sem prepričana, da zmoremo skupaj.

Čestitam vsem, prijazen pozdrav.

Barbara Novinec, ravnateljica

View the embedded image gallery online at:
https://www.vrtec-galjevica.si/obvestila#sigProId24dc640a03

Unesco pridruzene sole

Erasmus plus

VarniVrtec

logo mreza RGB