Prijava - utrinki

PRIJAVA - OGLED UTRINKOV

UPORABNIK
GESLO
zapomni si me

UnescoNTC sistem učenjaErasmus+eTwinningEkoŠolaGozdni vrtecZmagujmo z vrednotamiZdravje v vrtcuVarni VrtecMali SončekTurizem in vrtec

Vabljeni na Otroške barjanske žabarje. Prireditev bo potekala v soboto, 22. 6. 2019, od 10.00 do 14.00 ure. Prireditev je tradicionalna, popolnoma brezplačna, celo več, vsi otroci dobijo darilca, tisti ki pa se aktivno vključijo v igrice, pa še nagrade. Otrokom in njihovim spremljevalcem želimo prikazati naše Barje, naravo, rastline in žival in stare pastirske igrice.

Celotno vabilo si lahko ogledate tukaj. ​

Prireditev organizira turistično društvo Barje. 
Veselimo se vašega obiska. 

Spoštovani starši! 

Obveščamo vas, da so otroci, ki so danes odšli na letovanje v Umag, srečno prispeli in vam pošiljajo lepe morske pozdrave. 

Kolektiv Vrtca Galjevica

Roditeljski sestanki bodo potekali od 20. do 23. maja 2019.

Spoštovani starši,

v obdobju od 20. 5. 2019 do 23. 5. 2019 bodo v Vrtcu Galjevica organizirani drugi oz. tretji oddelčni sestanki za starše. Podrobnejši razpored v enotah in na lokacijah si lahko ogledate v spodnjih razpredelnicah.

Vaša udeležba na sestanku je izredno pomembna, zato vas prosimo, da se sestanka zanesljivo udeleži eden od staršev. Srečanje bo trajalo predvidoma 1 uro, dnevni red pa ste prejeli ob osebnem vabilu v oddelku oz. po pošti v primeru vaše odsotnosti.

Prijazen pozdrav,

Barbara Novinec,
ravnateljica

Razpored po enotah:

 

ENOTA GALJEVICA

Enota Galjevica

ENOTA ORLOVA

Orlova

ENOTA JURČEK

Enota Jurcek

LOKACIJA DOLENJSKA CESTA

Lokacija dolenjska cesta

LOKACIJA POT K RIBNIKU

Lokacija pot k ribniku

otvoritev igrišča Jurčekotvoritev igrišča Jurčekotvoritev igrišča Jurček

Spoštovani starši, zaradi zelo majhnega števila prijavljenih otrok v med-prazničnem obdobju konec aprila, bo v zadnjem tednu aprila (v ponedeljek, 29. 4., torek, 30. 4. in petek, 3. 5. 2019 vrtec deloval samo na dežurni enoti Galjevica, vse ostale hiše bodo v tem tednu zaprte. Na enoti Galjevica dostopate do jasličnega trakta in II. trakta skozi desni del igrišča vrtca, medtem ko je I. trakt za starejše otrok dostopen skozi parkovni del pred vrtcem (levi del vhoda).

V petek, bo odprt samo II. trakt (vhod iz igrišča). Na enoti Orlova bomo v tem času opravili večjo sanacijo del na II. traktu (prenova otroških sanitarij in tlakov garderobe) ter del sanacije prezračevanja v kuhinji. Poslovni čas je v tem tednu od 6.00-17.00 ure.

Zbirna oddelka na II. traktu sta med 6.00-7.30 uro in 16.00-17.00 uro:

  • SRNE (za otroke iz enot Galjevica in Jurček) ter
  • METULJI (za otroke iz enote Orlova z obema lokacijama).

 

 

Zahvaljujemo se vam za razumevanje in vas prijazno pozdravljamo.

Barbara Novinec, ravnateljica

»Igrivo v pomlad« z odpadnim materialom

Vrtec Galjevica vas vabi na skupni pomladni dogodek našega vrtca, ki bo v sklopu delavnic v oddelkih in dobrodelnega zbiranja starega papirja, organiziran v četrtek, 18. 4. 2019 ob 17.00 uri v matičnem oddelku vrtca.

Vstopnina: nasmeh, spremstvo odrasle osebe za otroka ter paket starega papirja (pred enoto Orlova in enoto Galjevica bosta 18. 4. stala zabojnika za zbiranje starega papirja, ki ga lahko že predhodno prinašate v vrtec).

Zbrati moramo vsaj tono papirja v vsakem zabojniku, da bomo z odprodajo papirja zbrali sredstva v Fundaciji Vila Galja za sofinanciranje nadstandardnih programov vrtca.

Prisrčno vabljeni v našo družbo!


Seznama vrtca sta veljavna do 17. 5. 2019, nato pa se otroci združijo na Centralni čakalni seznam.

Spoštovani starši,

v četrtek, 21. 3. 2019 vas vabimo na dobrodelni glasbeni koncert Vrtca Galjevica v veliko dvorano, na Ižanski c. 12. Nastopila bosta oba otroška pevska zbora vrtca, pevski zbor strokovnih delavcev vrtca, kitaristke ter glasbeni gostje. Naročilnico za vstopnice za koncert v vrednosti 12 €, lahko dobite tukaj. 

Z željo, da se boste lahko udeležili koncerta v čim večjem številu in s tem pripomogli k spodbudnemu, pozitivnemu odnosu do kulture že v predšolskem obdobju, vas prijazno pozdravljam. 

Barbara Novinec,
ravnateljica

Spoštovani starši,

vabimo vas na krovni dogodek našega vrtca, ki bo potekal v športno sodelovalnem medgeneracijskem duhu, v soboto, 2. 2. 2019.

Zberemo se na delavnicah v oddelkih vaših otrok ob 10. uri ter nato obiščemo dobrodelno košarkarsko tekmo v dvorani Krim, ob 11. uri. Za vse udeležence dobrodelne tekme bo organizirano tudi kosilo pred dvorano Krim.

Z željo, da se boste krovnega dogodka v soboto, 2. 2. 2019 udeležili v čim večjem številu, vas lepo pozdravljamo.