Prijava - utrinki

PRIJAVA - OGLED UTRINKOV

UPORABNIK
GESLO
zapomni si me

UnescoNTC sistem učenjaErasmus+eTwinningEkoŠolaGozdni vrtecZmagujmo z vrednotamiZdravje v vrtcuVarni VrtecMali SončekTurizem in vrtec

Spoštovani,

zaradi energetske sanacije in zaprtja enote Galjevica ter načrtovanega zmanjšanega števila otrok v vrtcu v poletnem času, so skupine otrok od 1. 7. do 31. 8. 2019 združene v ostalih 4 objektih vrtca, skladno z dogovorom na majskih roditeljskih sestankih in sicer:

 • Enota Jurček: otroci ostajajo na enoti Jurček in so združeni v 2 oddelka (lisičke in veverice v lisičkah, sovice v svojem oddelku, pridružujejo se jim oddelki 2-3 letnih otrok iz enote Galjevica)
 • Enota Galjevica:
  • 1-2, 3-4 in 4-5 letni oddelki (pikapolonice, petelini, srne, medvedi, zmaji): lokacija Pot k ribniku, žabice (pikapolonice), ribice (petelini in srne), račke (medvedi in zmaji).
  • 2-3 letni oddelki (mucki, metulji, polži): enota Jurček, oddelka veverice in sovice.
  • 5-6 oddelki (ježi, kužki): enota Orlova, oddelek kresničke na II. traktu (vhod iz Melikove ulice).
 • Enota Orlova: vsi otroci ostajajo na enoti, vendar združeni v oddelke.
 • Lokacija Pot k ribniku: otroci vseh 3 oddelkov (žabice, ribice, račke) bodo združeni v 1 oddelek in sicer:
  • 1.-12.7.: lokacija Dolenjska c.,  oddelek zvezdic.
  • 15.7.-16.8.: enota Orlova, oddelek miške in zajčki – II. trakt (vhod iz Melikove ulice).
  • 19.-30.8.: lokacija Dolenjska c., oddelek zvezdic.
 • Lokacija Dolenjska c.: otroci obeh oddelkov (sončki, zvezdice) ostajajo na lokaciji, združeni bodo v oddelku sončki in se v času prenove tlakov hodnika in garderobe preselijo:
  • 15.7.-16.8.: enota Orlova, oddelek miške iz zajčki – II. trakt (vhod iz Melikove ulice); v tem času bo potekala na Dolenjski c. sanacija tlakov v garderobi in hodniku ter keramike v tehničnem delu vrtca.

 

Z željo, da se bodo otroci dobro počutili v vrtcu tudi v poletnem času (skupaj z otroki se v poletnem času selijo tudi strokovni delavci vrtca) in da se s 1. 9. 2019 vračamo v oddelke vseh petih hišah vrtca, vas prijazno pozdravljamo. 

Kolektiv Vrtca Galjevica

Spoštovani,

uprava Vrtca Galjevica bo v poletnem času od 1.7.-31.8., zaradi celostne energetske sanacije in zaprtosti objekta enote Galjevica, delovala na enoti Jurček, Galjevica 52, Ljubljana. Delovni čas: 7.00-16.00 ure. Vsi kontakti tajništva, knjigovodstva, računovodstva in ravnateljice (telefoni in e-naslovi) ostajajo v tem času nespremenjeni.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje in vam želimo prijetne poletne dni.

Barbara Novinec,
ravnateljica

Vabljeni na Otroške barjanske žabarje. Prireditev bo potekala v soboto, 22. 6. 2019, od 10.00 do 14.00 ure. Prireditev je tradicionalna, popolnoma brezplačna, celo več, vsi otroci dobijo darilca, tisti ki pa se aktivno vključijo v igrice, pa še nagrade. Otrokom in njihovim spremljevalcem želimo prikazati naše Barje, naravo, rastline in žival in stare pastirske igrice.

Celotno vabilo si lahko ogledate tukaj. ​

Prireditev organizira turistično društvo Barje. 
Veselimo se vašega obiska. 

Spoštovani starši! 

Obveščamo vas, da so otroci, ki so danes odšli na letovanje v Umag, srečno prispeli in vam pošiljajo lepe morske pozdrave. 

Kolektiv Vrtca Galjevica

Roditeljski sestanki bodo potekali od 20. do 23. maja 2019.

Spoštovani starši,

v obdobju od 20. 5. 2019 do 23. 5. 2019 bodo v Vrtcu Galjevica organizirani drugi oz. tretji oddelčni sestanki za starše. Podrobnejši razpored v enotah in na lokacijah si lahko ogledate v spodnjih razpredelnicah.

Vaša udeležba na sestanku je izredno pomembna, zato vas prosimo, da se sestanka zanesljivo udeleži eden od staršev. Srečanje bo trajalo predvidoma 1 uro, dnevni red pa ste prejeli ob osebnem vabilu v oddelku oz. po pošti v primeru vaše odsotnosti.

Prijazen pozdrav,

Barbara Novinec,
ravnateljica

Razpored po enotah:

 

ENOTA GALJEVICA

Enota Galjevica

ENOTA ORLOVA

Orlova

ENOTA JURČEK

Enota Jurcek

LOKACIJA DOLENJSKA CESTA

Lokacija dolenjska cesta

LOKACIJA POT K RIBNIKU

Lokacija pot k ribniku

otvoritev igrišča Jurčekotvoritev igrišča Jurčekotvoritev igrišča Jurček

Spoštovani starši, zaradi zelo majhnega števila prijavljenih otrok v med-prazničnem obdobju konec aprila, bo v zadnjem tednu aprila (v ponedeljek, 29. 4., torek, 30. 4. in petek, 3. 5. 2019 vrtec deloval samo na dežurni enoti Galjevica, vse ostale hiše bodo v tem tednu zaprte. Na enoti Galjevica dostopate do jasličnega trakta in II. trakta skozi desni del igrišča vrtca, medtem ko je I. trakt za starejše otrok dostopen skozi parkovni del pred vrtcem (levi del vhoda).

V petek, bo odprt samo II. trakt (vhod iz igrišča). Na enoti Orlova bomo v tem času opravili večjo sanacijo del na II. traktu (prenova otroških sanitarij in tlakov garderobe) ter del sanacije prezračevanja v kuhinji. Poslovni čas je v tem tednu od 6.00-17.00 ure.

Zbirna oddelka na II. traktu sta med 6.00-7.30 uro in 16.00-17.00 uro:

 • SRNE (za otroke iz enot Galjevica in Jurček) ter
 • METULJI (za otroke iz enote Orlova z obema lokacijama).

 

 

Zahvaljujemo se vam za razumevanje in vas prijazno pozdravljamo.

Barbara Novinec, ravnateljica

»Igrivo v pomlad« z odpadnim materialom

Vrtec Galjevica vas vabi na skupni pomladni dogodek našega vrtca, ki bo v sklopu delavnic v oddelkih in dobrodelnega zbiranja starega papirja, organiziran v četrtek, 18. 4. 2019 ob 17.00 uri v matičnem oddelku vrtca.

Vstopnina: nasmeh, spremstvo odrasle osebe za otroka ter paket starega papirja (pred enoto Orlova in enoto Galjevica bosta 18. 4. stala zabojnika za zbiranje starega papirja, ki ga lahko že predhodno prinašate v vrtec).

Zbrati moramo vsaj tono papirja v vsakem zabojniku, da bomo z odprodajo papirja zbrali sredstva v Fundaciji Vila Galja za sofinanciranje nadstandardnih programov vrtca.

Prisrčno vabljeni v našo družbo!


Seznama vrtca sta veljavna do 17. 5. 2019, nato pa se otroci združijo na Centralni čakalni seznam.