Prijava - utrinki

PRIJAVA - OGLED UTRINKOV

UPORABNIK
GESLO
zapomni si me

UnescoNTC sistem učenjaErasmus+eTwinningEkoŠolaGozdni vrtecZmagujmo z vrednotamiZdravje v vrtcuVarni VrtecMali SončekTurizem in vrtec

Spoštovani starši, zaradi zelo majhnega števila prijavljenih otrok v med-prazničnem obdobju konec aprila, bo v zadnjem tednu aprila (v ponedeljek, 29. 4., torek, 30. 4. in petek, 3. 5. 2019 vrtec deloval samo na dežurni enoti Galjevica, vse ostale hiše bodo v tem tednu zaprte. Na enoti Galjevica dostopate do jasličnega trakta in II. trakta skozi desni del igrišča vrtca, medtem ko je I. trakt za starejše otrok dostopen skozi parkovni del pred vrtcem (levi del vhoda).

V petek, bo odprt samo II. trakt (vhod iz igrišča). Na enoti Orlova bomo v tem času opravili večjo sanacijo del na II. traktu (prenova otroških sanitarij in tlakov garderobe) ter del sanacije prezračevanja v kuhinji. Poslovni čas je v tem tednu od 6.00-17.00 ure.

Zbirna oddelka na II. traktu sta med 6.00-7.30 uro in 16.00-17.00 uro:

  • SRNE (za otroke iz enot Galjevica in Jurček) ter
  • METULJI (za otroke iz enote Orlova z obema lokacijama).

 

 

Zahvaljujemo se vam za razumevanje in vas prijazno pozdravljamo.

Barbara Novinec, ravnateljica

»Igrivo v pomlad« z odpadnim materialom

Vrtec Galjevica vas vabi na skupni pomladni dogodek našega vrtca, ki bo v sklopu delavnic v oddelkih in dobrodelnega zbiranja starega papirja, organiziran v četrtek, 18. 4. 2019 ob 17.00 uri v matičnem oddelku vrtca.

Vstopnina: nasmeh, spremstvo odrasle osebe za otroka ter paket starega papirja (pred enoto Orlova in enoto Galjevica bosta 18. 4. stala zabojnika za zbiranje starega papirja, ki ga lahko že predhodno prinašate v vrtec).

Zbrati moramo vsaj tono papirja v vsakem zabojniku, da bomo z odprodajo papirja zbrali sredstva v Fundaciji Vila Galja za sofinanciranje nadstandardnih programov vrtca.

Prisrčno vabljeni v našo družbo!


Seznama vrtca sta veljavna do 17. 5. 2019, nato pa se otroci združijo na Centralni čakalni seznam.

Spoštovani starši,

v četrtek, 21. 3. 2019 vas vabimo na dobrodelni glasbeni koncert Vrtca Galjevica v veliko dvorano, na Ižanski c. 12. Nastopila bosta oba otroška pevska zbora vrtca, pevski zbor strokovnih delavcev vrtca, kitaristke ter glasbeni gostje. Naročilnico za vstopnice za koncert v vrednosti 12 €, lahko dobite tukaj. 

Z željo, da se boste lahko udeležili koncerta v čim večjem številu in s tem pripomogli k spodbudnemu, pozitivnemu odnosu do kulture že v predšolskem obdobju, vas prijazno pozdravljam. 

Barbara Novinec,
ravnateljica

Spoštovani starši,

vabimo vas na krovni dogodek našega vrtca, ki bo potekal v športno sodelovalnem medgeneracijskem duhu, v soboto, 2. 2. 2019.

Zberemo se na delavnicah v oddelkih vaših otrok ob 10. uri ter nato obiščemo dobrodelno košarkarsko tekmo v dvorani Krim, ob 11. uri. Za vse udeležence dobrodelne tekme bo organizirano tudi kosilo pred dvorano Krim.

Z željo, da se boste krovnega dogodka v soboto, 2. 2. 2019 udeležili v čim večjem številu, vas lepo pozdravljamo.

Vrtec Galjevica VOSCILO

Spoštovani starši, zaradi manjšega števila načrtovane prisotnosti otrok v zadnjem tednu decembra, bo v obdobju 24. 12.-31. 12. 2018 odprta samo enota Orlova. Za trakt jasli je vhod iz parkirišča pred vrtcem, sicer pa je vhod za trakt I iz Melikove ulice. Ostale hiše (enoti Galjevica in Jurček ter obe lokaciji) bodo v tem obdobju zaprte. Poslovni čas oba ponedeljka, 24. 12. in 31. 12. je od 6.00 do 16.00 ure, 27. in 28. 12. pa od 6.00 do 17.00 ure.

Želimo vam prijetne praznične dni in vas pozdravljamo.                                          

Barbara Novinec,
ravnateljica

Spoštovani starši, 

obveščamo vas, da bo od srede, 12. 12. 2018, do predvidoma petka, 21. 12. 2018, v Melikovi ulici ob ograji vrtca (kjer parkirate svoja vozila in skozi vrata ograje dostopate do vhodov v vrtec trakt I in trakt II) zapora ceste zaradi polaganja optičnega kabla.

Starši boste lahko dostopali do vhoda v jasli enako kot sedaj, ostali starši pa boste na trakt I in trakt II lahko dostopali le s parkirišča Ob dolenjski železnici 10, po asfaltirani poti do vhodov trakta I in trakta II. Oba vhoda skozi vrata ograje iz Melikove ulice bosta ostala zaprta, ker bo zaradi zapore ceste onemogočen dostop. Prosimo, da poskrbite za varnost svojih otrok. 

Hvala za razumevanje in lepo pozdravljeni,

Vesna Podboj Panič,
pomočnica ravnateljice

galjevica vabilo

Bliža se tisti čarobni čas leta, ko snežinke tiho prekrijejo sledi starega leta; bližajo se tisti dnevi, polni pričakovanj in miline, ko radostni zapremo oči in si tiho zaželimo, da ne mine ...
Decembrski čas bomo skupaj praznovali v sredo, 12. 12. 2018 od 17. do 19 ure v parku pred enoto Galjevica in v prostorih dvorane Krim, vhod v dvorano bo iz centralnega vhoda.

Z željo po druženju, pravljičnemu vzdušju, ki ga bomo popestrili z glasbo, se bomo zbrali v igralnicah vseh 5 hiš našega vrtca in sicer na enoti Orlova in lokacijah Ribnik in Dolenjka ob 16.50 uri, enoti Jurček in Galjevica pa ob 17.00 uri ter se skupaj z otroki in starši ob svetlobi naših lantern odpravili vseh do pravljičnega parka pred enoto Galjevica, kjer bo otroški bazar, ter naprej do dvorane Krim. Praznovanje bomo obogatili tudi z dobrodelnostjo znotraj bazarja, kjer bodo naprodaj izdelki in dobrote ter novoletne voščilnice, ki so jih oblikovali otroci našega vrtca. Zbrana sredstva bodo namenjena Fundaciji Vila Galja za sofinanciranje nadstandardnih programov za otroke.

Program:

  • 15.00 - 18.00 novoletni bazar v parku pred enoto Galjevica
  • 18.00 - 18.05 nagovor
  • 18.05 - 18.35 novoletna igrica »Sapramiška« (strokovni delavci vrtca Galjevica)
  • 18.35 - 18.40 prihod Vile Galja v spremstvu škrata (pošta za Dedka Mraza)
  • 18.40 - 19.00 plesna točka plesne šole Mojce Horvat in skupinski ples z otroki
  • 19.00 novoletno obdarovanje otrok s strani ČS Rudnik ob odhodu iz dvorane


Z željo, da bi se srečanja lahko udeležili prav vsi, vas lepo pozdravljamo.

 

MOL     Vrtec Galjevica