Prijava - utrinki

PRIJAVA - OGLED UTRINKOV

UPORABNIK
GESLO
zapomni si me

UnescoNTC sistem učenjaErasmus+eTwinningEkoŠolaGozdni vrtecZmagujmo z vrednotamiZdravje v vrtcuVarni VrtecMali SončekTurizem in vrtec

Spoštovani starši,

zaradi manjšega števila načrtovane prisotnosti otrok v poletnem času bomo združevali oddelke v obdobju 2. 7. do 24. 8. 2018.

Otroci enote Jurček bodo združeni v oddelku RUMENA in ORANŽNA.

Otroci z lokacije Pot k ribniku bodo združeni v oddelku MODRA z večnamenskim prostorom.

Želimo vam prijetne poletne dni, prijazen pozdrav.

Mateja Viršek, Miha Mrak,
org. vodji

Spoštovani starši!

Zaradi manjšega števila načrtovane prisotnosti otrok v poletnem času, bomo združevali oddelke. V obdobju  09. 07. – 03. 08. 2018 so vsi oddelki, vključno z Lokacijo Dolenjska cesta, združeni na traktu ll. (vhod z Melikove ulice) in na traktu lll. (jaslična oddelka).  V tednu od 09. – 20. 07. bo oddelek Mravljic v večnamenskem prostoru (prenova sanitarij na traktu l.). V obdobju 06.  – 17. 08. 2018 bodo zaradi generalnega čiščenja trakta ll., oddelki združeni na traktu l. (vhod pri igrišču). V obdobju 20. – 31. 08., se otroci vračajo v svoje matične oddelke, še vedno pa bodo združeni štirje oddelki in Lokacija Dolenjska cesta.. Združevanje oddelkov po tednih je prikazano v priloženi datoteki.

Želimo vam prijetne poletne dni!

Barbara Jakopin,
organizacijska vodja enote Orlova

Spoštovani starši, 

zaradi manjšega števila načrtovane prisotnosti otrok v poletnem času bomo združevali oddelke, v obdobju 9.7.-17.8.2018 so vsi oddelki združeni na II. traktu in jasličnem traktu, medtem pa bo trakt I. zaprt (vhod I. trakta iz parka ob parkirišču bo zaklenjen). Razpored si lahko ogledate v priloženi datoteki 

V zadnjem tednu avgusta so vsi otroci v svojem matičnem oddelku, združena sta samo oddelka medvedi in zmaji v oddelku zmaji. 

Želimo vam prijetne poletne dni, prijazen pozdrav.

Barbara Novinec,
ravnateljica

Spoštovani starši, 

zaradi zmanjšanega števila prisotnih otrok v poletnem času in koriščenja letnih dopustov s strani strokovnih delavcev vrtca ter predvidenih prenovitvenih del na lokaciji Pot k ribniku (prenova fasade objekta) in enote Orlova (sanacija sanitarij na I. traktu), bomo imeli v poletnem času združene oddelke otrok v našem vrtcu. Delo bo v poletnem času organizirano tako, da bodo na vseh lokacijah prisotni SD, ki jih poznajo tudi vaši otroci, vsi oddelki pa bodo označeni z oddelki združenih otrok.

Enota GALJEVICA:
9.7.-17.8.2018

 • Združeni so vsi oddelki na II. traktu in jasličnem traktu.

Trakt I. je zaprt (vhod I. trakta iz parka ob parkirišču bo zaklenjen), dostop do garderob in oddelkov II. trakta je skozi oba vhod preko igrišča.

Enota ORLOVA:
9.7.-3.8.2018:

 • Združeni oddelki 1-3 letnih otrok na JASLIČNEM TRAKTU (gosenice, čebelice, mravljice).
 • Združeni oddelki 3-6 letnih otrok na traktu 2 (miške, krtki, zajčki, murenčki, kresničke).

Trakt 1 (matični oddelki mišk, zajčkov in kresničk) bo od 9.7. do 27.7 zaradi prenove sanitarij zaprt. V tednu od 16.-20.7. bo oddelek Mravljic v večnamenskem prostoru, združena oddelka gosenic in čebelic pa v oddelku gosenic.

6.8.-17.8.2018:

 • Združeni oddelki 1-3 letnih otrok na JASLIČNEM TRAKTU (gosenice, čebelice, mravljice).
 • Združeni oddelki 3-6 letnih otrok na traktu 1 (miške, krtki, zajčki, murenčki, kresničke).

Trakt 2 (matični oddelki mišk, zajčkov, kresničk) bo od 6.8.-18.8 zaprt, zaradi generalnega čiščenja.

Enota JURČEK:
2.7.-24.8.2018:

 • Združeni oddelki 1-2 letnih otrok v oddelkih RUMENI, ORANŽNI.

Lokacija DOLENJSKA CESTA:
16.7.-24.8.2018: lokacija bo v tem času zaprta.

 • Otroci s strokovnimi delavci bodo uporabljali v obdobju 16.7.-10.8. igralnico ČEBELIC na jasličnem traktu enote Orlova (vhod levo od parkirišča) med 13.8.-24.8. pa oddelek MURNI na 1. traktu enote Orlova (vhod z Melikove ulice).

Lokacija POT K RIBNIKU:
2.7.-24.8.2018: lokacija bo v tem času zaprta, načrtovana je prenova fasade objekta.

 • Otroci in strokovni delavci bodo uporabljali v tem času igralnico MODRI z večnamenskim prostorom na enoti Jurček. Želimo vam prijetne poletne dni in vas prijazno pozdravljamo.

Barbara Novinec,
ravnateljica

 

Spoštovani starši,

obveščamo vas, da sta Centralna čakalna seznama za šolsko leto 2018/2019 in informacija za starše objavljeni na spletni strani MOL na povezavi: https://www.ljubljana.si/sl/aktualno/centralni-cakalni-seznam-ljubljanskih-vrtcev-za-solsko-leto-201819/

Vrtec Galjevica vas v sodelovanju z OŠ Oskarja Kovačiča in Četrtno skupnostjo Rudnik vabi na praznik »Športne igre Galjevica«, ki ga bomo obeležili:

KJE: na igrišču enote Vrtca Galjevica in na zunanjem športnem igrišču pred dvorano Krim, oziroma v dvorani Krim v primeru dežja.

KDAJ: v četrtek, 31. 5. 2018 ob 16.45 uri*. 
(*V primeru dežja bo dogodek prestavljen na petek, 1. 6. 2018) 

 • Krožne športne igre bodo potekale od 17.-18.45 ure.
 • Nagradna igra PODARIM-DOBIM od 17.00-19.00 (darilo za vsake 3 EUR; ob 19.00 žrebanje kuponov darovalcev za podpisani dres košarkarske reprezentance Slovenije).
 • Knjižni sejem KNJIGA ZAME-ZATE 3+ od 19.00-20. ure.
 • Akcija zbiranja starega papirja (zabojnik pred enoto vrtca Galjevica, cel dan 31. 5. 2018).

Parkiranje pred vrtcem ne bo mogoče, ker bo med 16. in 20. uro zaradi dogodka ulica zaprta; parkirali boste lahko pred dvorano Krim, priporočamo pa, da se na prireditev odpravite v zdravem duhu – peš.

ZAKAJ: ker imamo 6. športni rojstni dan; ker bo zabavno, družabno, poučno ter dobrodelno. 

VSTOPNINA: dobra volja, pripravljenost na sodelovanje in druženje, rabljena otroška knjiga (akcija KNJIGA ZAME-ZATE 3+ v dar Skladu Vrtca Galjevica), paket starega papirja in spremstvo odrasle osebe za vsakega otroka. V kolikor je le mogoče, naprošamo, da ima otrok majico ali kakšen kos oblačila v barvi športne skupine, v kateri sodeluje.

Poleg športnih iger, ki bodo povezovalnega in sodelovalnega duha, nas bodo obiskali tudi športni vaditelji, plesni vaditelji, reševalni psi ter pokrovitelji z nagradami za vse sodelujoče.

Poskrbljeno je za športno atrakcijo na dogodku: razstavljen bo pokal evropskih košarkarskih prvakov, hkrati pa bo na podlagi prodanih srečk izžreban tudi dobitnik podpisanega dresa slovenske košarkarske reprezentance – evropskih prvakov.

Prisrčno vabljeni v našo družbo!

Spoštovani starši,

v obdobju od 21. 5. 2018 do 24. 5. 2018 bodo v Vrtcu Galjevica organizirani drugi oddelčni oz. za oddelke najstarejših otrok 3. sestanki za starše. Podrobnejši razpored v enotah in na lokacijah si lahko ogledate v prilogi.

Vaša udeležba na sestanku je izredno pomembna, zato vas prosimo, da se sestanka zanesljivo udeleži eden od staršev. Srečanje bo trajalo predvidoma 1 uro, dnevni red pa ste prejeli z osebnim vabilom v oddelku vašega otroka.

Hkrati vas obveščamo, da bo seja sveta staršev potekala v vrtcu v ponedeljek, 28. 5. 2018, ko bodo obravnavane tudi povratne informacije staršev iz oddelčnih roditeljskih sestankov.

Prijazen pozdrav. 

Barbara Novinec,
ravnateljica

Spoštovani starši,

vaši otroci so srečno prispeli v Zgornje Gorje.

Slovenija se bo igrala 12. maja 2018 po celi Sloveniji! 12. maja 2018 se bo zgodil najbolj igriv in vesel družabni dogodek v Sloveniji. Ko se bomo vsi skupaj odpravili na igrišča, travnike, ob potoke in reke ter na številna druga prizorišča, kjer se bomo podružili v sproščenem in prijateljskem vzdušju ter se predvsem igrali. Vrtec Galjevica je podpornik projekta "Slovenija se igra", prostovoljnega projekta, katerega rdeča nit je igra, medsosedsko druženje in povezovanje. Fuzbal, gumitvist, badminton, metanje frizbija, stare igre, … pa smeh in vriskanje otrok, obujanje spominov odraslih, strastne debate, peka na žaru, gospodinje bodo skuhale kavice in spekle pecivo. To bo nepozaben dan optimizma, veselja in igrive svobode! Zbrali se bomo na številnih dogodkih po celi Sloveniji na isti dan, v soboto, 12. maja 2018. Dogodki se bodo odvijali na ulicah, v vaseh, naseljih in mestih. Dogodke bodo organizirali lokalni ambasadorji projekta in lokalni prebivalci. Projektu "Slovenija se igra" se je pridružilo že več kot 170 ambasadorjev in 13 znanih Slovencev, častni pokrovitelj projekta pa je predsednik Republike Slovenije Borut Pahor.

Kje se boste lahko dogodku pridružili v vaši bližini, lahko preverite tukaj.

slo_igra.jpg