Prijava - utrinki

PRIJAVA - OGLED UTRINKOV

UPORABNIK
GESLO
zapomni si me

UnescoNTC sistem učenjaErasmus+eTwinningEkoŠolaGozdni vrtecZmagujmo z vrednotamiZdravje v vrtcuVarni VrtecMali SončekTurizem in vrtec

VLJUDNO VABLJENI NA

prvi modul iz ciklusa preventivnih programov za starše otrok
iz ljubljanskih vrtcev v Vrtcu Galjevica.

Drugo srečanje bo potekalo pod naslovom:

ŽIVETI Z OTROKOM IN NE ZA OTROKA – VZGOJA ZA SODELOVANJE

Kdaj in kako otroku začeti postavljati meje? Ali so meje, ki jih postavljamo, vezane na otroka ali na nas same? Zakaj so osebne meje sploh potrebne?Na predavanju bomo spoznavali različne vzgojne stile, njihove prednosti oziroma slabosti. Spoznali bomo moč odločnosti in samozaupanja, kakor tudi iskrenega in odkritega pogovora. Dragoceno darilo, ki ga otroci podarijo svojim staršem, je možnost spoznati svoje meje in jih prilagoditi tako, da bodo čim bolj sprejemljive tako za ene kot za druge.

Srečanje vodi: Sašo Kronegger, univerzitetni dipl. soc. pedagog  

V oddelkih kužki-ježi enote Galjevica, Galjevica 35, v sredo, 24. oktobra 2018, od 17:30 do 19:00 ure.

 Celotno obvestilo si lahko ogledate tukaj. 

Z novim vrtčevskim letom in prihodom jeseni, ko bodo dnevi postajali vse krajši, temperature pa bodo nižje, vas z željo po druženju, izobraževanju in ustvarjanju znotraj posameznih oddelkov in na nivoju celotnega vrtca vabimo na dogodek, ki ga bomo praznovali v sredo, 10. 10. 2018 ob 16.30-18.30.

Zberemo se znotraj posameznih oddelkov ob 16.30 uri, 30 minutno oddelčno druženje bomo popestrili z obiskom 7 postaj na zunanjem igrišču pred dvorano Krim in sicer nas bodo obiskali: policisti, reševalci, gasilci ter predstavniki VARNE POTI s štirimi poligoni: prometni poligon (poganjavčki), prehod za pešce s semaforjem, varnostni sedeži, tehtnica naletne teže. Vse skupine bodo poleg staršev ves čas spremljali strokovni delavci oddelka, otroci pa naj bodo primerno obuti in oblečeni. V primeru dežja bo dogodek organiziran samo na lokaciji vrtca.

Praznovanje bomo obogatili tudi z dobrodelnostjo znotraj akcije Zbiranja starega papirja (vsi otroci bodo ob prihodu do igrišča enote Galjevica lahko oddali paket papirja v zbirni zabojnik) in knjižnega sejma z akcijo »Knjiga zame-zate 3+«.

Dogodek bo organiziran v vsakem vremenu, z željo da bi se srečanja udeležili prav vsi, vas lepo pozdravljamo.

Spoštovani starši,

v obdobju od 17. 9. 2018 do 20. 9. 2018 bodo v Vrtcu Galjevica organizirani prvi oddelčni sestanki za starše. Podrobnejši razpored v enotah in na lokacijah si lahko ogledate v spodnjih razpredelnicah.

Vaša udeležba na sestanku je izredno pomembna, zato vas prosimo, da se sestanka zanesljivo udeleži eden od staršev. Srečanje bo trajalo predvidoma 1 uro, dnevni red pa ste prejeli ob osebnem vabilu v oddelku oz. po pošti v primeru vaše odsotnosti.

Prijazen pozdrav,

Barbara Novinec,
ravnateljica

Spoštovani starši, 

zaradi manjšega števila načrtovane prisotnosti otrok v poletnem času bomo združevali oddelke, v obdobju 9.7.-17.8.2018 so vsi oddelki združeni na II. traktu in jasličnem traktu, medtem pa bo trakt I. zaprt (vhod I. trakta iz parka ob parkirišču bo zaklenjen). Razpored si lahko ogledate v priloženi datoteki 

V zadnjem tednu avgusta so vsi otroci v svojem matičnem oddelku, združena sta samo oddelka medvedi in zmaji v oddelku zmaji. 

Želimo vam prijetne poletne dni, prijazen pozdrav.

Barbara Novinec,
ravnateljica

Spoštovani starši, 

zaradi zmanjšanega števila prisotnih otrok v poletnem času in koriščenja letnih dopustov s strani strokovnih delavcev vrtca ter predvidenih prenovitvenih del na lokaciji Pot k ribniku (prenova fasade objekta) in enote Orlova (sanacija sanitarij na I. traktu), bomo imeli v poletnem času združene oddelke otrok v našem vrtcu. Delo bo v poletnem času organizirano tako, da bodo na vseh lokacijah prisotni SD, ki jih poznajo tudi vaši otroci, vsi oddelki pa bodo označeni z oddelki združenih otrok.

Enota GALJEVICA:
9.7.-17.8.2018

  • Združeni so vsi oddelki na II. traktu in jasličnem traktu.

Trakt I. je zaprt (vhod I. trakta iz parka ob parkirišču bo zaklenjen), dostop do garderob in oddelkov II. trakta je skozi oba vhod preko igrišča.

Enota ORLOVA:
9.7.-3.8.2018:

  • Združeni oddelki 1-3 letnih otrok na JASLIČNEM TRAKTU (gosenice, čebelice, mravljice).
  • Združeni oddelki 3-6 letnih otrok na traktu 2 (miške, krtki, zajčki, murenčki, kresničke).

Trakt 1 (matični oddelki mišk, zajčkov in kresničk) bo od 9.7. do 27.7 zaradi prenove sanitarij zaprt. V tednu od 16.-20.7. bo oddelek Mravljic v večnamenskem prostoru, združena oddelka gosenic in čebelic pa v oddelku gosenic.

6.8.-17.8.2018:

  • Združeni oddelki 1-3 letnih otrok na JASLIČNEM TRAKTU (gosenice, čebelice, mravljice).
  • Združeni oddelki 3-6 letnih otrok na traktu 1 (miške, krtki, zajčki, murenčki, kresničke).

Trakt 2 (matični oddelki mišk, zajčkov, kresničk) bo od 6.8.-18.8 zaprt, zaradi generalnega čiščenja.

Enota JURČEK:
2.7.-24.8.2018:

  • Združeni oddelki 1-2 letnih otrok v oddelkih RUMENI, ORANŽNI.

Lokacija DOLENJSKA CESTA:
16.7.-24.8.2018: lokacija bo v tem času zaprta.

  • Otroci s strokovnimi delavci bodo uporabljali v obdobju 16.7.-10.8. igralnico ČEBELIC na jasličnem traktu enote Orlova (vhod levo od parkirišča) med 13.8.-24.8. pa oddelek MURNI na 1. traktu enote Orlova (vhod z Melikove ulice).

Lokacija POT K RIBNIKU:
2.7.-24.8.2018: lokacija bo v tem času zaprta, načrtovana je prenova fasade objekta.

  • Otroci in strokovni delavci bodo uporabljali v tem času igralnico MODRI z večnamenskim prostorom na enoti Jurček. Želimo vam prijetne poletne dni in vas prijazno pozdravljamo.

Barbara Novinec,
ravnateljica

 

Pozdravljeni

Obveščamo vas, da je Vrtec Galjevica danes prejel nagrado z nazivom VARNI VRTEC 2017, ki smo jo prejeli, kot prvi vrtec v Sloveniji na 4. IVK konferenci v Ljubljani, z naslovom »Varnost in nenasilje v VIZ – Ali  varnost v šolah postaja resen družbeni problem?«. Zasluga za nagrado gre vsem zaposlenim v vrtcu ter odličnemu delu in dobremu sodelovanju s starši, na kar smo lahko ponosni. Vsekakor je naziv Varni vrtec velika zaveza vseh nas tudi za prihodno naravnanost do zagotavljanja varnega vzgojno-izobraževalnega prostora za najmlajše, v kar sem prepričana, da zmoremo skupaj.

Čestitam vsem, prijazen pozdrav.

Barbara Novinec,
ravnateljica

View the embedded image gallery online at:
https://www.vrtec-galjevica.si/obvestila#sigProId24dc640a03