Prijava - utrinki

PRIJAVA - OGLED UTRINKOV

UPORABNIK
GESLO
zapomni si me

UnescoNTC sistem učenjaErasmus+eTwinningEkoŠolaGozdni vrtecZmagujmo z vrednotamiZdravje v vrtcuVarni VrtecMali SončekTurizem in vrtec

Spoštovani starši,

v obdobju od 20. 5. do 23. 5. 2024 bodo v Vrtcu Galjevica organizirani drugi oz. tretji (za najstarejše oddelke) oddelčni sestanki za starše. Podrobnejši razpored v enotah in lokacijah si lahko ogledate v spodnjih razpredelnicah.

Vaša udeležba na sestanku za starše je za nas zelo pomembna, zato vas prosimo, da se sestanka zanesljivo udeleži eden od staršev. Srečanje bo trajalo predvidoma 1 uro, dnevni red pa ste oz. boste prejeli ob osebnem vabilu v oddelku oz. po e-pošti.


Z željo, da se boste sestanka lahko udeležili, vas prijazno pozdravljam.

Barbara Novinec, 
ravnateljica

Spoštovani starši!

Obveščamo vas, da je vrtec prejel več vlog za vpis v vrtec za šolsko leto 2024/2025 kot ima prostih mest, zato je o sprejemu otrok dne, 4. 4 .2024 odločala Komisija za sprejem otrok. Obvestila o sprejemu otroka v vrtec oziroma Obvestila o uvrstitvi otroka na čakalni seznam vrtca so bila z navadno pošto poslana v torek, 9. 4. 2024. V prilogi objavljamo Čakalni seznam za sprejem otrok za šol.l. 2024/25 le za I. starostno obdobje, saj so bili vsi otroci II. starostnega obdobja sprejeti. O vseh nadaljnjih postopkih vpisa vas bomo obvestili.


Lep pozdrav.

Barbara Novinec, 
ravnateljica

Spoštovani starši,

obveščamo vas, da bo vpis otrok v Vrtec Galjevica za šolsko leto 2024/25 potekal od 1. do 15. 3. 2024.

Vlogo oddajo:
• starši, ki otroka prvič vpisujejo v vrtec,
• starši otroka, ki je na centralnem čakalnem seznamu v šol.l. 2023/24 in še potrebuje vrtec,
• starši, ki so vlogo oddali po 15. 3. 2023 in otrok ni sprejet v vrtec in
• starši otrok, ki že obiskujejo vrtec in želijo otroka vključiti v drug javni vrtec na območju MOL (prepis).

Izpolnjeno in podpisano Vlogo za vpis, ki je dostopna na naši spletni strani: https://www.vrtec-galjevica.si/vpis lahko oddate na več načinov:
- prinesete osebno v tajništvo vrtca med 7.00 in 15.00 uro
- pošljete priporočeno na naslov vrtca
- pošljete skenirano na elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Vloga oddana po elektronski pošti mora biti podpisana z digitalnim oz. elektronskim podpisom ali lastnoročnim podpisom.Za podrobnejše informacije lahko pokličete na telefonsko številko 01/420 47 00(12). Hkrati so dodatne informacije dostopne tudi na spletni strani Mestne občine Ljubljana – zavihek Moja Ljubljana - Otroci v Ljubljani - Vrtci v Ljubljani.

Lepo vas pozdravljamo.

Barbara Novinec, 
ravnateljica

VLJUDNO VABLJENI NA četrto srečanje iz ciklusa preventivnih programov za starše otrok v Vrtcu Galjevica v šolskem letu 2023/24.

Srečanje Šole za starše bo potekalo pod naslovom:

DOBER ODNOS IN JASNE MEJE V VZGOJI OTROKA

Srečanje bodo vodile: KATARINA POVŠIČ, mag. prof. spec. in reh. ped., PIA CESAR, dipl. prof. ped. in andrag. in VESNA COREL, mag. prof. inkl. ped.

Srečanje bo potekalo tokrat izjemoma v živo in sicer, v PONEDELJEK, 29. 1. 2024, med 17.00 in 18.30 uro V VEČNAMENSKEM PROSTORU ENOTE GALJEVICA.

Zaradi lažje organizacije, vas prosimo, da vašo prisotnost predhodno potrdite na mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Povezava za ogled posnetka srečanja: 

https://video.arnes.si/watch/64h55zwy41x3

Spoštovani starši,

v nadaljevanju objavljamo sprejeti sklep MS MOL in namero MOL o reorganizaciji javnih vrtcev MOL s 1.1.2025.

Barbara Novinec,
ravnateljica

Spoštovani starši,

zaradi manjšega števila načrtovane prisotnosti otrok v zadnjem tednu decembra, bo v tednu 27. - 29.12. odprta samo enota Orlova, ostale hiše vrtca bodo zaprte. Za trakt jasli na enoti Orlova je vhod iz parkirišča pred vrtcem, sicer pa je vhod za trakta I in II iz Melikove ulice. Poslovni čas ostaja nespremenjen od 6.00 do 17.00 ure.

Podrobnejši oddelčni razpored vam bodo posredovali SD v oddelkih po e-pošti.

Želimo vam prijetne praznične dni in vas pozdravljamo.

Barbara Novinec,
ravnateljica

Spoštovani starši,

tudi letos bomo v vrtcu v sodelovanju s Četrtno skupnostjo Rudnik, OŠ Oskarja Kovačiča ter ZPM Ljubljana ter organizirali dobrodelno akcijo Zbiranje priboljškov za otroke za decembrsko obdarovanje in praznovanje.

Smo v času, ko je mnogo družin potisnjenih v težko finančno stisko, zato vas vabimo, da s skupnimi močmi otrokom teh družin polepšamo praznični december. S priboljški, kot so čokolade, piškoti, marmelade, čokoladni namazi, med, čokolešnik, grisini, sokovi, oreščki in suho sadje, slani prigrizki, čaji in alpsko mleko bomo razveselili otroke, ki sicer tega niso deležni med letom.

Dobrodelna akcija ZBIRANJA PRIBOLJŠKOV bo potekala do četrtka, 23. 11. 2023, v preddverjih (oz. vhodih vseh 5 hiš našega Vrtca Galjevica:
· enota Galjevica,
· enota Orlova,
· enota Jurček,
· Lokacija Pot k Ribniku,
· Lokacija Dolenjska c. (garderoba).

Škatla za zbiranje priboljškov bo v garderobi vsakega trakta vrtca, kamor lahko odložite priboljške med 6. in 17. uro.

Priboljške bodo pomoči potrebne družine našega vrtca lahko prevzele na lokaciji Četrtne skupnosti Rudnik, Pot k ribniku 20, od torka, 28. 11. do petka, 1. 12. 2023 med 8.30 in 13.00 uro ter v sredo do 17.00 ure. Prosimo, da predhodno pred prevzemom pokličete na telefon ČS: 01/4280-345.

Ostanek priboljškov bomo v ponedeljek, 4. 12. 2023 predali ZPM Ljubljana Moste Polje.

Z željo, da bi bil decembrski čas prijazen do prav vseh, se vam za sodelovanje v naprej zahvaljujemo.

Barbara Novinec,
ravnateljica

VLJUDNO VABLJENI NA tretje srečanje iz ciklusa preventivnih programov za starše otrok v Vrtcu Galjevica v šolskem letu 2023/24.

Srečanje Šole za starše bo potekalo pod naslovom:

SPODBUJANJE GOVORNO JEZIKOVNEGA RAZVOJA PREDŠOLSKIH OTROK

Srečanje bo vodila: MARIKA RAVNIK, mag. prof. logopedinja, surdopedagoginja

Srečanje bo potekalo, v TOREK, 21.11.2023, med 17.00 in 18.30 uro, preko ZOOM povezave, ki jo boste prejeli 20. 11. preko oddelčne e-pošte.

Povezava za ogled ZOOM srečanja SPODBUJANJE GOVORNO JEZIKOVNEGA RAZVOJA PREDŠOLSKIH OTROK (Marika Ravnik):

https://video.arnes.si/watch/64h55zwy41x3

Spoštovani starši,

zaradi manjšega števila načrtovane prisotnosti otrok v med-prazničnem času jesenskih počitnic, bosta v prihodnjem tednu zaprti obe lokaciji (lokacija Dolenjska c. in Pot k ribniku), ki bosta vsaka s po 1 oddelkom in SD gostovali na enoti Galjevica. V ponedeljek bo zaprta tudi enota Jurček, ki bo znotraj samostojnega oddelka delovala na enoti Galjevica. Enoti Galjevica in Orlova bosta odprti ves čas, vendar znotraj združenih oddelkov.
Poslovni čas enot v tem času ostaja nespremenjen, od 6:00 do 17:00 ure.

Želimo vam prijetne praznične, jesenske dni in vas pozdravljamo.

Barbara Novinec,
ravnateljica