Prijava - utrinki

PRIJAVA - OGLED UTRINKOV

UPORABNIK
GESLO
zapomni si me

UnescoNTC sistem učenjaErasmus+eTwinningEkoŠolaGozdni vrtecZmagujmo z vrednotamiZdravje v vrtcuVarni VrtecMali SončekTurizem in vrtec

Spoštovani starši, 

obveščamo vas, da bo od srede, 12. 12. 2018, do predvidoma petka, 21. 12. 2018, v Melikovi ulici ob ograji vrtca (kjer parkirate svoja vozila in skozi vrata ograje dostopate do vhodov v vrtec trakt I in trakt II) zapora ceste zaradi polaganja optičnega kabla.

Starši boste lahko dostopali do vhoda v jasli enako kot sedaj, ostali starši pa boste na trakt I in trakt II lahko dostopali le s parkirišča Ob dolenjski železnici 10, po asfaltirani poti do vhodov trakta I in trakta II. Oba vhoda skozi vrata ograje iz Melikove ulice bosta ostala zaprta, ker bo zaradi zapore ceste onemogočen dostop. Prosimo, da poskrbite za varnost svojih otrok. 

Hvala za razumevanje in lepo pozdravljeni,

Vesna Podboj Panič,
pomočnica ravnateljice

galjevica vabilo

Bliža se tisti čarobni čas leta, ko snežinke tiho prekrijejo sledi starega leta; bližajo se tisti dnevi, polni pričakovanj in miline, ko radostni zapremo oči in si tiho zaželimo, da ne mine ...
Decembrski čas bomo skupaj praznovali v sredo, 12. 12. 2018 od 17. do 19 ure v parku pred enoto Galjevica in v prostorih dvorane Krim, vhod v dvorano bo iz centralnega vhoda.

Z željo po druženju, pravljičnemu vzdušju, ki ga bomo popestrili z glasbo, se bomo zbrali v igralnicah vseh 5 hiš našega vrtca in sicer na enoti Orlova in lokacijah Ribnik in Dolenjka ob 16.50 uri, enoti Jurček in Galjevica pa ob 17.00 uri ter se skupaj z otroki in starši ob svetlobi naših lantern odpravili vseh do pravljičnega parka pred enoto Galjevica, kjer bo otroški bazar, ter naprej do dvorane Krim. Praznovanje bomo obogatili tudi z dobrodelnostjo znotraj bazarja, kjer bodo naprodaj izdelki in dobrote ter novoletne voščilnice, ki so jih oblikovali otroci našega vrtca. Zbrana sredstva bodo namenjena Fundaciji Vila Galja za sofinanciranje nadstandardnih programov za otroke.

Program:

 • 15.00 - 18.00 novoletni bazar v parku pred enoto Galjevica
 • 18.00 - 18.05 nagovor
 • 18.05 - 18.35 novoletna igrica »Sapramiška« (strokovni delavci vrtca Galjevica)
 • 18.35 - 18.40 prihod Vile Galja v spremstvu škrata (pošta za Dedka Mraza)
 • 18.40 - 19.00 plesna točka plesne šole Mojce Horvat in skupinski ples z otroki
 • 19.00 novoletno obdarovanje otrok s strani ČS Rudnik ob odhodu iz dvorane


Z željo, da bi se srečanja lahko udeležili prav vsi, vas lepo pozdravljamo.

 

MOL     Vrtec Galjevica     

Spoštovani starši, 
tudi letos bomo v sodelovanju s Četrtno skupnostjo Rudnik, OŠ Oskarja Kovačiča ter Rdečim križem Slovenije - območna enota Ljubljana in ZPM Ljubljana organizirali dobrodelno akcijo Zbiranje priboljškov za otroke ter zbiranje zimskih otroških oblačil.

Smo v času, ko je mnogo družin potisnjenih v težko finančno stisko, zato vas vabimo, da s skupnimi močmi otrokom teh družin polepšamo praznični december. S priboljški, kot so čokolade, piškoti, marmelade, kompoti, suho sadje, čokoladni namazi, med, čokolešnik, piškoti, grisini, sokovi, čaji in alpsko mleko bomo razveselili otroke, ki sicer tega niso deležni med letom. Hkrati bomo zbirali tudi zimsko otroška oblačila in obutev za otroke, ki jih bomo v petek, 23.11.2018 prepeljali na Rdeči križ Slovenije – območno enoto Ljubljana.

Dobrodelna akcija ZBIRANJA PRIBOLJŠKOV IN OTROŠKIH OBLAČIL bo potekala od ponedeljka, 19. 11. do četrtka, 22. 11. 2018 v vseh petih hišah Vrtca Galjevica (enota Galjevica, enota Orlova, enota Jurček, Lokacija Pot k Ribniku, Lokacija Dolenjska cesta: ločeni škatli za oblačila in priboljške bosta v garderobi vsakega trakta vrtca).

Priboljške bodo pomoči potrebne družine našega vrtca lahko prevzele na lokaciji Četrtne skupnosti Rudnik, Pot k ribniku 20, od 26. - 28. 11. 2018 med 8. in 15. uro ter v sredo, 28. 11. do 17. ure.Ostanek priboljškov bomo v četrtek, 29. 11. 2018 predali ZPM Ljubljana Moste Polje. Prosimo, da prinesete primerno ohranjena in čista oblačila v vrečki ali drugi embalaži. 

Z željo, da bi bil decembrski čas prijazen do prav vseh, se vam za sodelovanje v naprej zahvaljujem.
Barbara Novinec, ravnateljica

Celotno obvestilo si lahko ogledate tukaj. 

VLJUDNO VABLJENI NA

tretji modul iz ciklusa preventivnih programov za starše otrokiz ljubljanskih vrtcev v Vrtcu Galjevica.

Tretje srečanje bo potekalo pod naslovom:

TEHNIKE ZA POMOČ OTROKU V STRESNIH SITUACIJAH

Kaj storiti, ko vam otrok ne zna ali ne zmore povedati, kaj se mu dogaja, pa opazite, da je v stiski? Kako doseči olajšanje ob občutkih tesnobe, strahu, nemoči …? Na praktično naravnanem strokovnem predavanju bomo skupaj raziskovali, kako lahko sebi in svojemu otroku pomagate do razbremenitve in sprostitve. 

Srečanje vodi: Darja Taisa Cerkvenik, prof. defektologije, terapevtka, coachinga, trenerka komunikacije  

V oddelkih kužki-ježi enote Galjevica, Galjevica 35, v četrtek, 22. novembra 2018, od 17:30 do 19:00 ure.

 Celotno obvestilo si lahko ogledate tukaj.

Z novim vrtčevskim letom in prihodom jeseni, ko bodo dnevi postajali vse krajši, temperature pa bodo nižje, vas z željo po druženju, izobraževanju in ustvarjanju znotraj posameznih oddelkov in na nivoju celotnega vrtca vabimo na dogodek, ki ga bomo praznovali v sredo, 10. 10. 2018 ob 16.30-18.30.

Zberemo se znotraj posameznih oddelkov ob 16.30 uri, 30 minutno oddelčno druženje bomo popestrili z obiskom 7 postaj na zunanjem igrišču pred dvorano Krim in sicer nas bodo obiskali: policisti, reševalci, gasilci ter predstavniki VARNE POTI s štirimi poligoni: prometni poligon (poganjavčki), prehod za pešce s semaforjem, varnostni sedeži, tehtnica naletne teže. Vse skupine bodo poleg staršev ves čas spremljali strokovni delavci oddelka, otroci pa naj bodo primerno obuti in oblečeni. V primeru dežja bo dogodek organiziran samo na lokaciji vrtca.

Praznovanje bomo obogatili tudi z dobrodelnostjo znotraj akcije Zbiranja starega papirja (vsi otroci bodo ob prihodu do igrišča enote Galjevica lahko oddali paket papirja v zbirni zabojnik) in knjižnega sejma z akcijo »Knjiga zame-zate 3+«.

Dogodek bo organiziran v vsakem vremenu, z željo da bi se srečanja udeležili prav vsi, vas lepo pozdravljamo.

Spoštovani starši,

v obdobju od 17. 9. 2018 do 20. 9. 2018 bodo v Vrtcu Galjevica organizirani prvi oddelčni sestanki za starše. Podrobnejši razpored v enotah in na lokacijah si lahko ogledate v spodnjih razpredelnicah.

Vaša udeležba na sestanku je izredno pomembna, zato vas prosimo, da se sestanka zanesljivo udeleži eden od staršev. Srečanje bo trajalo predvidoma 1 uro, dnevni red pa ste prejeli ob osebnem vabilu v oddelku oz. po pošti v primeru vaše odsotnosti.

Prijazen pozdrav,

Barbara Novinec,
ravnateljica

Spoštovani starši, 

zaradi manjšega števila načrtovane prisotnosti otrok v poletnem času bomo združevali oddelke, v obdobju 9.7.-17.8.2018 so vsi oddelki združeni na II. traktu in jasličnem traktu, medtem pa bo trakt I. zaprt (vhod I. trakta iz parka ob parkirišču bo zaklenjen). Razpored si lahko ogledate v priloženi datoteki 

V zadnjem tednu avgusta so vsi otroci v svojem matičnem oddelku, združena sta samo oddelka medvedi in zmaji v oddelku zmaji. 

Želimo vam prijetne poletne dni, prijazen pozdrav.

Barbara Novinec,
ravnateljica

Spoštovani starši, 

zaradi zmanjšanega števila prisotnih otrok v poletnem času in koriščenja letnih dopustov s strani strokovnih delavcev vrtca ter predvidenih prenovitvenih del na lokaciji Pot k ribniku (prenova fasade objekta) in enote Orlova (sanacija sanitarij na I. traktu), bomo imeli v poletnem času združene oddelke otrok v našem vrtcu. Delo bo v poletnem času organizirano tako, da bodo na vseh lokacijah prisotni SD, ki jih poznajo tudi vaši otroci, vsi oddelki pa bodo označeni z oddelki združenih otrok.

Enota GALJEVICA:
9.7.-17.8.2018

 • Združeni so vsi oddelki na II. traktu in jasličnem traktu.

Trakt I. je zaprt (vhod I. trakta iz parka ob parkirišču bo zaklenjen), dostop do garderob in oddelkov II. trakta je skozi oba vhod preko igrišča.

Enota ORLOVA:
9.7.-3.8.2018:

 • Združeni oddelki 1-3 letnih otrok na JASLIČNEM TRAKTU (gosenice, čebelice, mravljice).
 • Združeni oddelki 3-6 letnih otrok na traktu 2 (miške, krtki, zajčki, murenčki, kresničke).

Trakt 1 (matični oddelki mišk, zajčkov in kresničk) bo od 9.7. do 27.7 zaradi prenove sanitarij zaprt. V tednu od 16.-20.7. bo oddelek Mravljic v večnamenskem prostoru, združena oddelka gosenic in čebelic pa v oddelku gosenic.

6.8.-17.8.2018:

 • Združeni oddelki 1-3 letnih otrok na JASLIČNEM TRAKTU (gosenice, čebelice, mravljice).
 • Združeni oddelki 3-6 letnih otrok na traktu 1 (miške, krtki, zajčki, murenčki, kresničke).

Trakt 2 (matični oddelki mišk, zajčkov, kresničk) bo od 6.8.-18.8 zaprt, zaradi generalnega čiščenja.

Enota JURČEK:
2.7.-24.8.2018:

 • Združeni oddelki 1-2 letnih otrok v oddelkih RUMENI, ORANŽNI.

Lokacija DOLENJSKA CESTA:
16.7.-24.8.2018: lokacija bo v tem času zaprta.

 • Otroci s strokovnimi delavci bodo uporabljali v obdobju 16.7.-10.8. igralnico ČEBELIC na jasličnem traktu enote Orlova (vhod levo od parkirišča) med 13.8.-24.8. pa oddelek MURNI na 1. traktu enote Orlova (vhod z Melikove ulice).

Lokacija POT K RIBNIKU:
2.7.-24.8.2018: lokacija bo v tem času zaprta, načrtovana je prenova fasade objekta.

 • Otroci in strokovni delavci bodo uporabljali v tem času igralnico MODRI z večnamenskim prostorom na enoti Jurček. Želimo vam prijetne poletne dni in vas prijazno pozdravljamo.

Barbara Novinec,
ravnateljica

 

Pozdravljeni

Obveščamo vas, da je Vrtec Galjevica danes prejel nagrado z nazivom VARNI VRTEC 2017, ki smo jo prejeli, kot prvi vrtec v Sloveniji na 4. IVK konferenci v Ljubljani, z naslovom »Varnost in nenasilje v VIZ – Ali  varnost v šolah postaja resen družbeni problem?«. Zasluga za nagrado gre vsem zaposlenim v vrtcu ter odličnemu delu in dobremu sodelovanju s starši, na kar smo lahko ponosni. Vsekakor je naziv Varni vrtec velika zaveza vseh nas tudi za prihodno naravnanost do zagotavljanja varnega vzgojno-izobraževalnega prostora za najmlajše, v kar sem prepričana, da zmoremo skupaj.

Čestitam vsem, prijazen pozdrav.

Barbara Novinec,
ravnateljica

View the embedded image gallery online at:
https://www.vrtec-galjevica.si/obvestila#sigProId24dc640a03