Prijava - utrinki

PRIJAVA - OGLED UTRINKOV

UPORABNIK
GESLO
zapomni si me

UnescoNTC sistem učenjaErasmus+eTwinningEkoŠolaGozdni vrtecZmagujmo z vrednotamiZdravje v vrtcuVarni VrtecMali SončekTurizem in vrtec

VG Novoletna Cestitka 2021

 

Spoštovani starši,

vstopili smo v veseli december, mesec dobrosrčnosti in obdarovanj. Ker ima vrtec že dolgoletno tradicijo zelo uspešnega sodelovanja s starši in zaposlenimi, vam v prilogi pošiljamo zahtevo za namenitev dela dohodnine za donacijo. Šolski sklad Vrtca Galjevica je z letom 2022 pridobil status upravičenca 0,3% odmerjene dohodnine s strani davčnih rezidentov v RS.

Na podlagi tega in navodil FURS-a, vas prosimo, da priloženi obrazec izpolnite v celoti tako, da v prvo preglednico navedete naziv upravičenca z davčno številko in mu dodelite 0,7 % , v drugo preglednico pa navedete naziv našega sklada: Šolski sklad Vrtca Galjevica, davčna številka 64056732 in 0,3 %.

Vlogo lahko oddate:

1) v elektronski obliki na povezavi: 

https://edavki.durs.si/EdavkiPortal/openportal/CommonPages/Opdynp/PageD.aspx?category=namenitev_dela_dohodnine_fo ,

2) osebno v oddelku otroka v vrtcu ali v računovodstvo vrtca,

3) po pošti na FURS, Davčna ulica 1, 1000 Ljubljana.

Davčni organ upošteva veljavne zahteve, s katerimi razpolaga na dan 31. decembra leta, za katero se dohodnina odmerja. Zahteva velja do trenutka, ko davčni organ prejme novo zahtevo ali preklic zahteve.

Tistim, ki ste zahtevo že oddali se najlepše zahvaljujemo, ostale, ki se še niste odločili, pa k tej nameri prijazno vabimo.

 

Prijazen pozdrav in lep decembrski čas vam želim.

Barbara Novinec,
ravnateljica

Bliža se tisti čarobni čas leta, ko snežinke tiho prekrijejo sledi starega leta; bližajo se tisti dnevi, polni pričakovanj in miline, ko radostni zapremo oči in si tiho zaželimo, da ne mine ...
Decembrski čas bomo skupaj praznovali v četrtek, 8. 12. 2022 od 17.-19 ure v parku pred enoto Galjevica in v prostorih dvorane Krim, vhod v dvorano bo iz centralnega vhoda. Z željo po druženju, pravljičnemu vzdušju, ki ga bomo popestrili z glasbo, se bomo zbrali se bomo zbrali v igralnicah našega vrtca in sicer na na enotah Galjevica in Jurček ob 17.15 uri ter na enoti Orlova z obema lokacijama Pot k ribniku in Dolenjska cesta ob 17.00 uri ter se skupaj z otroci in starši ob svetlobi naših latern odpravili do dvorane Krim. Na enoti Orlova, Jurček in obeh lokacijah bo bazar potekal že dan pred dogodkom in sicer v sredo, 7. 12. med 14.00 in 16.30 uro. Zbrana sredstva bodo namenjena Fundaciji Vila Galja za sofinanciranje nadstandardnih programov za otroke.

 

Z željo, da bi se srečanja lahko udeležili prav vsi, vas lepo pozdravljamo.

 

Spoštovani starši,

zaradi manjšega števila načrtovane prisotnosti otrok v času jesenskih počitnic, bosta med sredo in petkom, 2. - 4.11.2022 zaprti obe lokaciji (lokacija Dolenjska c. in Pot k ribniku), ki bosta vsaka s po 1 oddelkom in SD gostovali na enoti Galjevica, vse 3 enote vrtca bodo odprte. Poslovni čas enot v tem času ostaja nespremenjen, od 6:00 do 17:00 ure.

 

Hkrati se vam zahvaljujem za posredovanje namere o prisotnosti vašega otroka v tednu po prazniki, kar nam omogoča optimalno organizacijo dela in možnost koriščenja letnih dopustov tudi med zaposlenimi.

V ponedeljek, 24.10.2022 je na nivoju vrtca potekala akcija izmenjave otroških zimskih oblačil in obutve, ki je bila sicer bolj skromno obiskana (7 družin), vendar je dosegla namen. Na podlagi ocene vseh vključenih, bomo akcijo ponovili marca 2023 in vas predhodno obvestili vsaj 14 dni pred dogodkom, da boste imeli dovolj časa za pregled oblačil.

Želimo vam mirne in prijazne prihajajoče praznične dni in vas lepo pozdravljam.

Barbara Novinec,
ravnateljica

 

PONEDELJEK 24. 10. 2022

OD 15.00-17.00 URE V VEČNAMENSKI DVORANI NA ENOTI GALJEVICA

Zbiramo: otroške kombinezone, bunde in hlače, rokavice, zimske škornje in čevlje (prosimo označite številko). Na izmenjalnico oblačil lahko pridete vsi, ki potrebujete zimska oblačila in izberete največ dva kosa.

Spoštovani starši,

TOPLO VABLJENI NA srečanje Šole za starše v Vrtcu Galjevica pod naslovom:

RAVNOTEŽJE MED ZAHTEVAMI, POHVALO IN KRITIKO V VZGOJI

Srečanje bo potekalo na daljavo (Zoom), v torek, 11. oktobra 2022, med 17:00 in 18.30 uro.

Svojo udeležbo na srečanju sporočite na elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. do ponedeljka, 10. 10. 2022, da vam bomo posredovali povezavo do Zoom srečanja (predavanje zaradi avtorskih pravic žal ne bo posneto).

Srečanje vodi: Sašo Kronegger, uni.dipl.socialni pedagog

Veseli bomo Vaše navzočnosti in udeležbe.

 

Spoštovani starši,

vabimo vas na oddelčna srečanja v Tednu otroka na temo »SKUPAJ SE IMAMO DOBRO«. Znotraj oddelka se bomo s čustveno-socialnimi igrami osredotočali na pomen povezanosti, druženja, prijateljstev, pogovorov v živo, skupnih dogodivščin, sproščenosti in zabav. Osebno povabilo s programom boste prejeli v oddelku.

Z željo, da se boste oddelčnega srečanja udeležili, vas lepo pozdravljamo.

Barbara Novinec, 
ravnateljica

Spoštovani starši,

v obdobju od 8. 9. 2022 do 15. 9. 2022 bodo v Vrtcu Galjevica organizirani prvi oddelčni sestanki za starše. Podrobnejši razpored v enotah in lokacijah si lahko ogledate v spodnjih razpredelnicah.

Vaša udeležba na uvodnem sestanku za starše je za nas zelo pomembna, zato vas prosimo, da se sestanka zanesljivo udeleži eden od staršev. Srečanje bo trajalo predvidoma 1 uro, dnevni red pa ste oz. boste prejeli ob osebnem vabilu v oddelku oz. po e-pošti.

Z željo, da se boste sestanka lahko udeležili, tudi starši otrok, ki se bodo v vrtec vključevali s časovnim zamikom, vas prijazno pozdravljam..

Barbara Novinec, 
ravnateljica