Prijava - utrinki

PRIJAVA - OGLED UTRINKOV

UPORABNIK
GESLO
zapomni si me

UnescoNTC sistem učenjaErasmus+eTwinningEkoŠolaGozdni vrtecZmagujmo z vrednotamiZdravje v vrtcuVarni VrtecMali SončekTurizem in vrtec

Spoštovani starši,

Z novim vrtčevskim letom in prihodom jeseni, ko bodo dnevi postajali vse krajši, temperature pa bodo nižje, vas z željo po druženju, izobraževanju in ustvarjanju znotraj posameznih oddelkov in na nivoju celotnega vrtca vabimo na dogodek:

VARNA POT V VRTEC, ki ga bomo praznovali v sredo, 9. 10. 2019 ob 16.30 - 18.30 uri.

Zberemo se znotraj posameznih oddelkov ob 16.30 uri, 30 minutno oddelčno druženje bomo popestrili z obiskom 7 postaj na zunanjem igrišču pred dvorano Krim in sicer nas bodo obiskali: policisti, reševalci, gasilci ter predstavniki VARNE POTI s štirimi poligoni: prometni poligon(poganjavčki), prehod za pešce s semaforjem, varnostni sedeži, tehtnica naletne teže. Vse skupine bodo poleg staršev ves čas spremljali strokovni delavci oddelka, otroci pa naj bodo primerno obuti in oblečeni. V primeru dežja bo dogodek organiziran samo na lokaciji vrtca.

Praznovanje bomo obogatili tudi z dobrodelnostjo znotraj akcije Zbiranja starega papirja (vsi otroci bodo ob prihodu do igrišča enote Galjevica lahko oddali paket papirja v zbirni zabojnik) in knjižnega sejma z akcijo »Knjiga zame-zate 3+«.

Dogodek bo organiziran v vsakem vremenu, z željo da bi se srečanja udeležili prav vsi, vas lepo pozdravljamo.

Več o predavanju si lahko ogledate tukaj.

Prijazen pozdrav,
Kolektiv Vrtca Galjevica

Spoštovani starši,

vabimo vas na predavanja o NTC učenju in pomenu ter možnostih spodbujanja funkcionalnega znanja pri otroku tudi v domačem okolju. Predavanje bo potekalo v torek, 1.10.2019 ob 17. uri v jedilnici OŠ Oskarja Kovačiča (vhod skozi upravo Vrtca Galjevica na enoti Galjevica, Galjevica 35, Ljubljana). Prosimo vas, da vašo namero o obisku predavanja sporočite nazaj na oddelčni e-mail zaradi priprave gradiv do petka, 27.9.2019.

Hkrati vse starše 4-6 letnih otrok, ki bodo do konca septembra oddali v oddelkih namero o vključitvi otrok v popoldanske delavnice NTC učenja – NTC Slovenija (sreda, 16h-17h) v enoti Galjevica obveščamo, da bodo v sredo, 9.10. organizirane uvodne delavnice na katerih boste lahko prisostvovali tudi starši.

Več o predavanju si lahko ogledate tukaj.

Prijazen pozdrav,
Kolektiv Vrtca Galjevica

VLJUDNO VABLJENI NA

prvi modul iz ciklusa preventivnih programov za starše otrok iz ljubljanskih vrtcev v Vrtcu Galjevica. Prvo srečanje bo potekalo pod naslovom:

SAMOPODOBA IN SAMOZAVEST – TEMELJ OSEBNOSTI

Idej o tem, kaj nas bo oblikovalo v uspešne, samozavestne in odgovorne osebe, je veliko. Vendar pa mnogokrat v vzgoji pozabljamo prav na najbolj pomembno lastnost vsakega posameznika, ki mu je v pomoč pri odgovornemu sobivanju in dejanju. To je pozitivna samopodoba in samospoštovanje.

V čem se razlikujeta in zakaj sta pomembni, bomo skupaj odkrivali na predavanju.

Srečanje vodi: Nina Kočar, uni.dipl. biopsihologinja, psihoterapevtka otrok in mladostnikov.

V večnamenskem prostoru enote Orlova, Ob dolenjski železnici 10v torek, 24. septembra 2019 od 17:30 ure do 19.00 ure.
Celotno obvestilo si lahko ogledate tukaj.

Spoštovani starši,

v obdobju od 16. 9. 2019 do 19. 9. 2019 bodo v Vrtcu Galjevica organizirani prvi oddelčni sestanki za starše. Podrobnejši razpored v enotah in na lokacijah si lahko ogledate v spodnjih razpredelnicah.

Vaša udeležba na sestanku je izredno pomembna, zato vas prosimo, da se sestanka zanesljivo udeleži eden od staršev. Srečanje bo trajalo predvidoma 1 uro, dnevni red pa ste prejeli ob osebnem vabilu v oddelku oz. po pošti v primeru vaše odsotnosti.

Prijazen pozdrav,

Barbara Novinec, ravnateljica

Razpored po enotah:

ENOTA GALJEVICA

ENOTA ORLOVA

ENOTA JURČEK

LOKACIJA DOLENJSKA CESTA

LOKACIJA POT K RIBNIKU

Spoštovani starši,

Obveščamo vas, da bo na enoti Galjevica, v naslednjem tednu, od  9. 9. 2019 do 15.9.2019, potekala suhomontažna gradnja večnamenskega prostora, zato bo dostop do vhodov jasličnih oddelkov ter trakta II. potekal skozi vhod uprave in vhodov starejših oddelkov I. trakta. Dela bodo potekala vsak dan, predvidoma med 7.00 in 19.00 uro. Zaradi zagotavljanja varnosti vaših otrok bo ves čas gradnje zaprto igrišče vrtca ter vsi vhodi v vrtec, ki so speljani mimo gradbišča.

Nato bo od 16.9. do konca meseca septembra sicer omogočen dostop tudi do vhodov jasličnega trakta in II. trakta po označeni in zavarovani poti na gradbišču. Dostop in uporaba zunanjega igrišča bo v tem času omejena strogo samo na spremstvo strokovnih delavcev oddelka, sicer je uporaba in dostop do igrišča prepovedana. Vsi otroci bodo v tem času del dneva preživeli na svežem zraku in sicer bodo odhajali na opazovalne sprehode v okolico vrtca ter uporabljali igrišče ob dvorani Krim.

V pričakovanju vašega razumevanja ter spoštovanja prepovedi gibanja na celotni površini zunanjega igrišča vam želimo vse dobro.


Barbara Novinec, ravnateljica

Dragi otroci in starši,

veselo vas pričakujemo ob začetku novega šolskega leta v septembru 2019. Z današnjim dnem, 19. 8. so se na lokacijo Dolenjska cesta že vrnili otroci iz te lokacije, hkrati pa na enoti Galjevica potekajo zaključna notranja prenovitvena dela, ki bodo dokončana do konca tedna, pričeli smo že z montažo notranje opreme, tako da bomo s ponedeljkom, 2. 9. 2019 sprejeli otroke v vseh 26 matičnih oddelkov na vseh 5 lokacija vrtca. Zunanja dela energetske sanacije na enoti Galjevica bodo dokončana do sredine septembra, prizidek večnamenskega prostora pa do novembra 2019. Zato vse starše otrok na enoti Galjevica prosimo, da ob dostopu do/iz vrtca upoštevajo označene in varovane dostopne poti do objekta, uporaba igrišča in atrijev bo v septembru zelo omejena.

Verjamemo, da bo tudi prihajajoče leto zanimivo in ustvarjalno ter polno prijetnih vrtčevskih doživetij, hkrati pa tudi vsem našim prvošolcem želimo uspešno in prijazno popotovanje skozi šolsko obdobje, ki prinaša nova prijateljstva in znanstva ter pridobivanje novih znanj in spretnosti, ki vam bodo pomagale v življenju.

Prijazen pozdrav,

kolektiv Vrtca Galjevica

otvoritev igrišča Jurčekotvoritev igrišča Jurčekotvoritev igrišča Jurček


Seznama vrtca sta veljavna do 17. 5. 2019, nato pa se otroci združijo na Centralni čakalni seznam.