Prijava - utrinki

PRIJAVA - OGLED UTRINKOV

UPORABNIK
GESLO
zapomni si me

Spoštovani, 

pustno obarvana sobota, 10. 2. 2018, je potekala v okviru medgeneracijskega dogodka v Vrtcu Galjevica še posebej prijetno, pustno in »športno & špas obarvano«, polno prijetnih športno-družabnih doživetij ob navijanju za obe košarkarski ekipi, ki ju je spremljala maskota Zavarovalnice Triglav ter vila Galja Fundacije Vila Galja ter mnogo otroških pustnih mask v spremstvu staršev, prijateljev in starih staršev. Ob 10h smo se v vseh 5 hišah vrtca zbrali na kreativnih delavnicah za izdelavo športno – navijaških rekvizitov, 15 mladih pohodnikov pa se je v okviru programa Mali pohodnik v spremstvu strokovnih delavcev vrtca odpravilo na pohod skozi gozd iz Zadvora preko Orel do Rudnika. Vsi skupaj pa smo se ob 11. uri zbrali v dvorani Krim, kjer je potekala dobrodelna košarkarska tekma na pobudo starša iz našega vrtca ga. Andreja Sladiča, ki je ob sodelovanju prijateljev, znancev in našega vrtca organiziral ter izvedel dobrodelno košarkarsko tekmo v Dvorani Krim.

S pomočjo vseh obiskovalcev (staršev z otroki, znancev, prijateljev, zaposlenih) in donatorjev, bo do konca februarja potekala akcija zbiranja sredstev za subvencioniranje programov spomladanskega tabora in junijskega letovanja za 21 otrok našega vrtca ter delnega plačila plavalnega tečaja na Fakulteti za šport za vse 5-6 letne otrok našega vrtca; samo z današnjim dogodkom je bilo zbranih že več kot 2.400,00 EUR. V imenu Vrtca Galjevica se zahvaljujemo prav vsem, ki ste s svojim delom, sodelovanjem, prisotnostjo na dogodku ali donacijo omogočili tabor in letovanje za vse otroke našega vrtca, ki za udeležbo na teh programih potrebujejo finančno pomoč.

Še posebna zahvala pa gre pobudniku in organizatorju dogodka, g. Andreju Sladiču z ekipo, vsem sodelujočim »zvezdam-športnikom«, športnim klubom, plesno navijaški skupini LADIES za plesne točke med odmori, športnikom in reprezentancam, ki so prispevali športne drese za licitacijo, radijskim hišam za oglaševanje, PGD Lj-Barje ter Zavodu Šport Ljubljana za možnost uporabe Dvorane Krim. Zahvala je namenjena prav vsem posameznikom, ki ste na svoj način pomagali pri uresničevanju projekta. Verjamem, da bomo s podobnimi projekti in programi lahko pomagali otrokom tudi v bodoče. V spomin na dogodek prilagam skupinsko fotografijo ožje ekipe športnikov, soorganizatorjev ter seveda najsrčnejših na dogodku – otrok, ki so bili tokrat pustno našemljeni.

 Prijazen pozdrav,  

Barbara Novinec, ravnateljica

Šport in pas 10.2.2018

Unesco pridruzene sole

Erasmus plus

VarniVrtec

logo mreza RGB