Prijava - utrinki

PRIJAVA - OGLED UTRINKOV

UPORABNIK
GESLO
zapomni si me

UnescoNTC sistem učenjaErasmus+eTwinningEkoŠolaGozdni vrtecZmagujmo z vrednotamiZdravje v vrtcuVarni VrtecMali SončekTurizem in vrtec

Spoštovani starši,

kljub negotovim časom in trenutnemu porastu okužb s Covid-19, bomo v vrtcu v sodelovanju s Četrtno skupnostjo Rudnik, OŠ Oskarja Kovačiča ter ZPM Ljubljana organizirali dobrodelno akcijo Zbiranje priboljškov za otroke za decembrsko obdarovanje in praznovanje.

Smo v času, ko je mnogo družin potisnjenih v težko finančno stisko, zato vas vabimo, da s skupnimi močmi otrokom teh družin polepšamo praznični december. S priboljški, kot so čokolade, piškoti, marmelade, čokoladni namazi, med, čokolešnik, grisini, sokovi, oreščki in suho sadje, slani prigrizki, čaji in alpsko mleko bomo razveselili otroke, ki sicer tega niso deležni med letom.

Dobrodelna akcija ZBIRANJA PRIBOLJŠKOV bo potekala od ponedeljka, 22. 11. do četrtka, 25. 11. 2021, v preddverjih (oz. vhodih vseh 5 hiš našega Vrtca Galjevica). Škatla za zbiranje priboljškov bo v garderobi vsakega trakta vrtca, kamor lahko odložite priboljške med 6. in 17. uro.

Celotno obvestilo si lahko ogledate tukaj: 

Z željo, da bi bil decembrski čas prijazen do prav vseh, se vam za sodelovanje v naprej zahvaljujemo.

Barbara Novinec, ravnateljica