Prijava - utrinki

PRIJAVA - OGLED UTRINKOV

UPORABNIK
GESLO
zapomni si me

UnescoNTC sistem učenjaErasmus+eTwinningEkoŠolaGozdni vrtecZmagujmo z vrednotamiZdravje v vrtcuVarni VrtecMali SončekTurizem in vrtec

Spoštovani starši,

zaradi zmanjšanega števila prisotnih otrok v poletnem casu in korišcenja letnih dopustov s strani strokovnih delavcev vrtca ter predvidenih prenovitvenih del na enoti Orlova (sanacija vodovoda in odtokov ter prenova tlakov in stropov treh igralnic na I. traktu) ter generalnega cišcenja vseh hiš, bomo imeli v poletnem casu med 4. 7. in 26. 8. 2022 združene oddelke otrok v 3 enotah našega vrtca. Delo bo v poletnem casu organizirano tako, da bodo na vseh enotah prisotni SD, ki jih poznajo tudi vaši otroci, vsi oddelki pa bodo oznaceni z oddelki združenih otrok. Otroci bodo imeli na vseh 3 enotah program »Bosih nog v pravljični svet naokrog«, v katerem bodo senzorno spoznavali vsak dan novo pravljico. Razpored pravljicnega programa boste prejeli po e-pošti.

Želimo vam zdrave, zadovoljne in prijetne poletne dni ter vas prijazno pozdravljamo. Razpored pravljic in predvideno zasedbo SD po oddelkih tekom poletja boste prejeli po e-pošti oddelka do konca meseca junija.

Barbara Novinec, 
ravnateljica