Prijava - utrinki

PRIJAVA - OGLED UTRINKOV

UPORABNIK
GESLO
zapomni si me

UnescoNTC sistem učenjaErasmus+eTwinningEkoŠolaGozdni vrtecZmagujmo z vrednotamiZdravje v vrtcuVarni VrtecMali SončekTurizem in vrtec

Z novim vrtčevskim letom in prihodom jeseni, ko bodo dnevi postajali vse krajši, temperature pa bodo nižje, vas z željo po druženju, izobraževanju in ustvarjanju znotraj posameznih oddelkov in na nivoju celotnega vrtca vabimo na dogodek, ki ga bomo praznovali v sredo, 10. 10. 2018 ob 16.30-18.30.

Zberemo se znotraj posameznih oddelkov ob 16.30 uri, 30 minutno oddelčno druženje bomo popestrili z obiskom 7 postaj na zunanjem igrišču pred dvorano Krim in sicer nas bodo obiskali: policisti, reševalci, gasilci ter predstavniki VARNE POTI s štirimi poligoni: prometni poligon (poganjavčki), prehod za pešce s semaforjem, varnostni sedeži, tehtnica naletne teže. Vse skupine bodo poleg staršev ves čas spremljali strokovni delavci oddelka, otroci pa naj bodo primerno obuti in oblečeni. V primeru dežja bo dogodek organiziran samo na lokaciji vrtca.

Praznovanje bomo obogatili tudi z dobrodelnostjo znotraj akcije Zbiranja starega papirja (vsi otroci bodo ob prihodu do igrišča enote Galjevica lahko oddali paket papirja v zbirni zabojnik) in knjižnega sejma z akcijo »Knjiga zame-zate 3+«.

Dogodek bo organiziran v vsakem vremenu, z željo da bi se srečanja udeležili prav vsi, vas lepo pozdravljamo.