Prijava - utrinki

PRIJAVA - OGLED UTRINKOV

UPORABNIK
GESLO
zapomni si me

UnescoNTC sistem učenjaErasmus+eTwinningEkoŠolaGozdni vrtecZmagujmo z vrednotamiZdravje v vrtcuVarni VrtecMali SončekTurizem in vrtec

Spoštovani starši,

počitniški čas se počasi izteka, v tem tednu zaključujemo v vrtcu tudi s poletnim programom »Bosih nog v pravljični svet naokrog« in pred nami je novo šolsko leto, polno novih izzivov, znanj, izkušenj, novih prijateljstev, druženj in tudi čas uvajanja otrok novinčkov v naš vrtec.

Tudi v letošnjem šolskem letu smo naš vrtec popolnoma napolnili, s septembrom bo v vrtec vključenih 459 otrok v 26 oddelkih na 5 lokacijah. Naša želja in namen ostajata zagotoviti otrokom prijazno in spodbudno vzgojno-izobraževalno okolje, kjer se bodo počutili varno in spoštovano ter se veselili, zabavali, smejali, igrali, družili in se dobro imeli. S ciljem, da bodo otroci vrtec doživljali kot pozitivno izkušnjo, da bi prostor in okolje odkrivali na sproščen in igriv način, ga raziskovali in ga oblikovali ter sooblikovali po svojih potrebah in zanj tudi skrbeli, bomo nadaljevali z zanimivimi in pestrimi akcijsko in raziskovalno usmerjenimi vsebinami in dejavnostmi; pogumno se bomo spoprijemali z različnimi izzivi, odkrivali svet in sebe, se igrali, učili, gradili, sestavljali, razvijali svojo domišljijo, samostojnost, se učili odločati, delati, biti ustvarjalni, reševati težave, idr. Verjamemo, da bomo kljub morebitnim omejitvam, tudi v prihajajočem šolskem letu skupaj doživeli veliko lepega, čarobnega in nepozabnega.

  

Želimo vam lep preostanek poletja in vas lepo pozdravljamo,

Barbara Novinec, ravnateljica in kolektiv vrtca Galjevica