Prijava - utrinki

PRIJAVA - OGLED UTRINKOV

UPORABNIK
GESLO
zapomni si me

UnescoNTC sistem učenjaErasmus+eTwinningEkoŠolaGozdni vrtecZmagujmo z vrednotamiZdravje v vrtcuVarni VrtecMali SončekTurizem in vrtec

Vrtec vpisuje in sprejema predšolske otroke v svoje programe na podlagi prijav in prostih mest vse leto. Vrtec lahko sprejme otroka od starosti najmanj 11 mesecev do vstopa v OŠ.

Za vpis otroka v vrtec starši izpolnite obrazec Vloga za vpis otroka v vrtec, ki ga dobite na sedežu vrtca, v enotah vrtca in na spletnih straneh vrtca (rubrika "Obrazci") in Mestne občine Ljubljana ter ga pošljite po priporočeni pošti ali pa oddajte v tajništvu vrtca predvidoma v mesecu marcu. Vrtec najmanj enkrat letno objavi javni vpis novincev za naslednje šolsko leto. Vsakoletni javni vpis novincev v vrtce organ Mestne uprave Mestne občine Ljubljana, pristojen za predšolsko vzgojo, uskladi z vrtci ter v ta namen objavi rokovnik vpisa in sprejema otrok, ki je obvezen za vrtce. Javni vpis novincev objavi vrtec na svoji spletni strani in na oglasnih deskah, Mestna občina Ljubljana pa objavi obvestilo o javnem vpisu novincev v vrtce vsaj v enem dnevnem časopisu in na spletni strani Mestne občine Ljubljana.

Če je v vrtec vpisanih več otrok, kakor je v vrtcu prostih mest, odloča o sprejemu komisija za sprejem otrok. Sestavo komisije za sprejem otrok ter kriterije za sprejem otrok v vrtec določi občina ustanoviteljica na predlog sveta vrtca.

 

_____________________________________________________________________________________________________________________

Spoštovani starši!

Obveščamo vas, da je vrtec prejel več vlog za vpis v vrtec za šolsko leto 2024/2025 kot ima prostih mest, zato je o sprejemu otrok dne, 4. 4 .2024 odločala Komisija za sprejem otrok. Obvestila o sprejemu otroka v vrtec oziroma Obvestila o uvrstitvi otroka na čakalni seznam vrtca so bila z navadno pošto poslana v torek, 9. 4. 2024. V prilogi objavljamo Čakalni seznam za sprejem otrok za šol.l. 2024/25 le za I. starostno obdobje, saj so bili vsi otroci II. starostnega obdobja sprejeti. O vseh nadaljnjih postopkih vpisa vas bomo obvestili.


Lep pozdrav.

Barbara Novinec, 
ravnateljica